Barion Pixel

Hírek

20
febr

Újabb nagykövet csatlakozott az Ötpróbához!

Tovább erősödik a női Ötpróba nagykövetek száma, hiszen Ujvári Iza mellett immár Nyári Dia színésznő is az Ötpróbát képviseli és csatlakozik csapatunkhoz! Személyében egy igazi „futó nagykövetre” leltünk, a mindennapjai része a testmozgás, édesanyaként kiváló példát mutat és családjától sem áll távol a sport szeretete.

17
febr

KISS PÉTER EMLÉKTÚRA A MÁTRÁBAN

AZ ESEMÉNY RÖVID BEMUTATÁSA A Kiss Péter hegymászó emlékére szervezett túra idén is a mátrai Oxygén Adrenalin Parkból indult. A Parkhoz tartozó bástyaépület szolgált a verseny központjául. A környéket sűrűn beszövő túraútvonalak ideális helyszínt biztosítanak a programnak. A szervezők 20, 37 és 57 kilométeres távokat tűztek ki, melyek közül a legrövidebbet sokan futva teljesítették. HANGULATJELENTÉS A hideg időjárás ellenére is
Read more
13
febr

Mennyi 4×15 pont? Pont egy olimpiai sorsjegynyi!

Sosem késő elkezdeni -ez most hatványozottan igaz. Az Ötpróba jóvoltából 45 fő jutalma az lesz, hogy részt vehet szurkolóként a nyári olimpián, Párizsban. 20 kiadó helyünk van még! Biztos részvételt ígérni senkinek sem tudunk,de az esély mindenki számára adott. Ha most kezded csak el a pontgyűjtést, akkor is! Lássuk, hogyan.

10
febr

TÉLI MARGITA GYALOGOS TELJESÍTMÉNYTÚRA

AZ ESEMÉNY RÖVID BEMUTATÁSA Az esemény verseny központjául a Gödöllői Erkel Ferenc Általános Iskola szolgált. Itt került kialakításra a versenyközpont: a rajt és cél terület, illetve itt kaptak helyet a kiállítók, így az Ötpróba is. A visszaérkezéskor itt kaptak a túrázok oklevelet és mellé egy kis harapnivalót. Reggel 10 óráig indulhattak a túrákra, a Gödöllő melletti erdőkbe és kiránduló utakra,
Read more
4
febr

KOMÉTA FUTÓFARSANG 2024

AZ ESEMÉNY RÖVID BEMUTATÁSA Az esemény Kaposvár központi helyén, a Kossuth téren zajlott. Itt került kialakításra a versenyközpont, a rajt és cél terület, illetve itt kaptak helyet a kiállítók is. Reggel a verseny gyermekfutamokkal indult, majd ezt követően bonyolították le a nagyobb, 10 és 21 km-es távokat. Ezek elhagyták a városi közeget és dimbes-dombos útvonalon haladtak. A verseny nevéhez hűen
Read more
1
febr

Új nagykövet az Ötpróba csapatában!

A párizsi Ötpróba ciklus végéhez közeledve, de már előre gondolva a los angeles-i érára és annak „újdonságaira”, február elsejétől új Ötpróba nagykövetet köszönthetünk csapatunkban, aki nem más, mint Ujvári Izabella, válogatott footgolf játékos, VB 4. helyezett, az All Stars Footgolf Club és a Rendhagyó Tesi program tulajdonosa.

31
jan

Megkezdődött a visszaszámlálás: Irány Párizs!!!!!!!!!!!

Ki ne tudná: idén nyáron a francia főváros látja vendégül az ötkarikás játékokat, amelyre hazánk sportolói és a magyar szurkolótábor mellett az Ötpróba legkitartóbb egyben legszerencsésebb tagjai is elutazhatnak. Szenzációs bejelentésünk van, mert 45 fő tud összesen utazni az olimpiai játékokra! Még nem késő csatlakoznod, a fennmaradó húsz szabad helyből az egyik Rád várhat, irány a 60 pont!  

28
jan

SZIGETELŐ TELJESÍTMÉNYTÚRA

AZ ESEMÉNY RÖVID BEMUTATÁSA A verseny központjául az Óbudai-szigeten található Budapest Honvéd Kajak-Kenu telep szolgált: itt lett kialakítva az összes útvonal célja. A túrák ugyanis különböző helyszínekről indultak és a főváros ismert szigetein keresztül haladtak. Az ötletes eseményen 5, 14 és 21 kilométeren lehetett pontot szerezni: a két hosszabb táv pedig a Margitszigetet és a Népszigetet is érintette. Az időjárás
Read more
21
jan

8. ZÚZMARA FÉLMARATON ÉS FUTÓFESZTIVÁL

AZ ESEMÉNY RÖVID BEMUTATÁSA A Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál idén 8. alkalommal került megrendezésre, ezúttal új helyszínen, az Omszki-tó melletti sportcsarnokban. Félmaratonon, illetve 10 km-es futó távon tudták gyűjteni a pontokat az Ötpróbázók. A havas, fagyos terepet szikrázó napsütésben futhatták a nevezők. HANGULATJELENTÉS BSI-s rendezvényekhez megszokottan nagyon sok induló volt a hűvös tél ellenére is. A szuper, sportos hangulatot Péter
Read more
19
jan

KÖZLEMÉNY: eddig tudod gyűjteni a pontokat!

2024 a párizsi olimpiai játékok éve, amely egyben a jelenlegi Ötpróba ciklus végét is jelenti. Úgyhogy ha további garantált jutalmakra és sorsjegyre hajtasz, húzz bele, mert még van néhány hónapod erre.

14
jan

GARMIN WTF COLD

AZ ESEMÉNY RÖVID BEMUTATÁSA A RUNaway futóversenyének helyszíne Budapest közkedvelt kirándulóhelye, a Normafa volt, amely a hobbisportolók számára igazi paradicsom a maga rengeteg futó-, kerékpáros és túraútvonalával. Adottságai miatt tökéletes helyszín egy futóverseny megvalósítására is, hiszen sík és dimbes-dombos terep is rendelkezésre áll igény szerint. A Garmin WTF Cold pont ezt az előnyt kihasználva kínál, a szervezők által megfogalmazott „hibrid”
Read more
12
dec

SZILVESZTERI NAGY DURRANÁS 3.0 GEOGO KIHÍVÁS

Zárd a 2023-as és nyisd a 2024-es esztendőt is velünk, sportolj szabadon a GeoGo-val Ötpróba pontokért december 31-én és január 1-jén!

25
aug

Helyzetjelentés a jutalmakról

Bizonyára a legtöbb Ötpróbázó érzékelte már az elmúlt hetekben, hogy bizonyos termékekből és méretekből kifogytunk. Az okokról és a megoldásról az alábbiakban adunk tájékoztatást.

7
aug

Az Európa-bajnok kajakos, aki kedvtelésből tanul fizikusnak

Varga Ádám gyakori és örömmel látott vendége az Ötpróba és a GeoGo eseményeknek. Az újdonsült Európa-bajnok kajakos amellett szakít időt ezekre a sportprogramokra, hogy a beosztása nagyon szoros, hiszen azon felül, hogy olimpiai ezüstérmes és immár Európa-bajnok élversenyző, a tanulmányait is igen komolyan veszi: fizikushallgató nappali tagozaton. Hogyan osztja be az idejét? Miként jut energiája ennyi mindenre? És hogyan került

Read more

1
aug

Állami gondozottból Hétköznapi Hős

Makovics Sándort sokan ismerhetik. Ő az a futó, aki télen-nyáron csak egy sortban, mezítelen felsőtesttel fut a versenyeken. Ő az is, aki gyakran mezítláb teljesíti a távokat. Ő az az amatőr sportoló, aki számos kollégáját, ismerősét ösztönözte már arra, hogy elkezdjenek mozogni. Sokakat megismertetett az Ötpróbával és a GeoGo-val. De mindenekelőtt ő az a példakép, akit egykori állami gondozottként, a

Read more

31
júl

Menetrend szerinti Révfülöp-Balatonboglár…

Ha nyár, akkor Balaton-átúszás. A hétvégén már 41. alkalommal rendezték meg az ikonikus eseményt, amit az elmúlt évtizedben én is csak komoly indokkal hagytam ki. Szerencsére idén nem volt holmi másik esküvőm, így kilencedik alkalommal úszhattam meg a Révfülöp-Boglár távot.

20
jún

Huszonnégyezren az éjszakai sportfesztiválon!

Egy különleges sportfesztivál zajlott június 16-án, péntek éjszaka a fővárosban 22 ingyenes sportág megjelenésével, ahol az olimpikonok és a teljesen kezdő sportolók a szabadidősport örömünnepeként mozogtak együtt hajnali 4-ig a Hősök terén és a Városligetben.

5
jún

Június 16-án Mozgás Éjszakája a Hősök terén és a Városligetben!

Sportold át az éjszakát INGYENESEN, több ezer ember társaságában a Hősök terén és a megújult Városligetben!

24
máj

Az első “ötvenes”

Május elején az Ötpróba honlapot böngészve még épp időben vettem észre, hogy idén is megrendezik a Futókörök Napja ingyenes eseményt. Tavaly a Sportligetben, előtte Gödöllőn vettem részt ezen a jó hangulatú eseményen, idén sem maradhatott ki. Hogy legyen egy kis extra tétje, úgy terveztem feszegetem kicsit a határaimat és megpróbálom überelni az eddigi leghosszabb – maratoni – távomat, hátha akár

Read more

15
máj

Sportos élménynap Zsámbékon

A közelgő Hervis Zsámbékfutás szervezőjével, Patyi Jánossal arról beszélgettünk, hogy hogyan lehetne a családtagokat, barátokat rávenni arra, hogy elkísérjék a “megszállott” futót egy vidéki futóversenyre!

9
máj

Egységben az erő!

Idén egyetlen olyan Ötpróba-állomás lesz, ahol 5 különböző sportágban is tudsz majd pontot gyűjteni, ez az esemény pedig nem más, mint a május 13-i Vitézlő teljesítménytúra, Szendrőn. Légy részese Te is az Ötpróba „egységének”, érkezz a Vitézlőre Ötpróbás öltözetben és mutassuk meg milyen erős közösség a miénk!

25
ápr

Tesós félmaraton

Ez az év olyan “jól” indult számomra, ahogy az előző befejeződött, amit jól mutat, hogy az idei első írásomra áprilisig kellett várni. Öcsém tavaly kezdett el futni és elterveztük, hogy lefutom vele élete első félmaratonját. A Zúzmara sajnos idén elmaradt, így a Vivicittá lett a kitűzött cél. A verseny ismét bizonyította, hogy a szabadidő sportban milyen óriási potenciál van, öcsémen

Read more

20
ápr

A SZERVEZŐ IS EMBER: Dr. Herr Gyula (eXtremeMan)

Ők megszervezik, Te részt veszel rajta, mi pedig pontot adunk érte. Hazánk legjobb szabadidősport-eseményei alkotják az Ötpróba naptárát, de vajon kik alkotják ezeket a szuper rendezvényeket? A Szervező is ember című rovatunkban ezúttal az eXtremeMan Kft. egyik vezetője, Dr. Herr Gyula mutatkozik be.

3
ápr

Húsvéti GeoGo kihívás – Tojáskeresés helyett Ötpróba pontgyűjtés!

Április 7. és 10. között egy húsvéti hosszú hétvégés GeoGo kihívást szervezünk Nektek!

16
márc

A SZERVEZŐ IS EMBER: Nagy Gábor László (Rácalmási Szigetfutás)

Ők megszervezik, Te részt veszel rajta, mi pedig pontot adunk érte. Hazánk legjobb szabadidősport-eseményei alkotják az Ötpróba naptárát, de vajon kik alkotják ezeket a szuper rendezvényeket? A Szervező is ember című rovatunkban ezúttal Nagy Gábor László mutatkozik be, aki egyéni vállalkozóként szervezi meg évről évre a Rácalmási Szigetfutást.