Barion Pixel

40 ezren Ötpróbáztatok, köszönjük!

Az Ötpróba 2021 és 2024 között lezajlott etapja során az előző, tokiói érához képest 16 ezerrel többen vettek részt hazánk legnagyobb szabadidősport-sorozatában – köszönjük, hogy ilyen sokan velünk vagytok!

Közel 24 ezer regisztrált felhasználója volt az Ötpróba program tokiói (2017-2021) etapjának, ez a szám pedig három év alatt 2024. május végéig 16 ezerrel nőtt és néhány fővel már meghaladja a 40 ezres létszámot. Közülük ki kevésbé, ki aktívabban gyűjtötte a pontokat, a lényeg azonban, hogy a sportos közösségünk folyamatosan gyarapszik és nő, így jó eséllyel „fertőzitek meg” a rendszeres testmozgás szeretetével és igényével egymást. Ebben igyekszik az Ötpróba mozgalom is a segítségetekre lenni a garantált jutalmak lépcsőzetes elérhetőségével, reméljük, ez is extra motivációt jelent majd az első lépések megtételéhez, vagy az esetleges holtpontokon való átlendüléshez.

A 2028-as Los Angeles-i olimpia nyaráig tartó új ciklus több változást is magával hozott, ezekről ITT olvashatsz bővebben. Ne feledd, május 31-től átköltözünk a www.otprobazz.hu oldalra, onnantól az új éra eseményeiről, az aktuális pontszámodról, illetve az azokért járó garantált jutalmaidról már ott tudsz informálódni. Régi honlapunk, a www.otprobaparizsba.hu a másikkal párhuzamosan üzemelni fog még jó ideig – oda akkor látogass majd el, ha még a korábbi periódusban összegyűjtött pontjaiddal kapcsolatban járnál el. A regisztrációja mindenkinek továbbra is él, az új oldalon is, ahova a korábban használt e-mail cím-jelszó párossal lehet majd belépni (jelszóemlékeztető funkció rendelkezésre áll).