Barion Pixel

GÖDÖLLŐ TAVASZI KERÉKPÁROS TELJESÍTMÉNYTÚRA

AZ ESEMÉNY RÖVID BEMUTATÁSA

Az esemény versenyközpontjául a Gödöllői Szabadság tér, Világbéke gong melletti része szolgált. Itt került kialakításra a rajt és cél terület is. Reggel 8:00-tól lehetett nevezni és elindulni a különböző távokon, az útvonal Szada, Csővár, Aszód, Erdőkertes érintésével a Gödöllő körüli terület volt.

HANGULATJELENTÉS

A helyszínre érkezéskor a szervezők már nagyon készültek, rajtra készen várták az érkezőket. Az időjárás sajnos most nem kedvezett, nagyon hideg volt, így sokkal kevesebben jöttek a vártnál, valamint ezen a napon még sok más verseny is volt. Örömmel láttuk, hogy ezen a rendezvényen is sokan használták mind az előző, mind pedig a mostani Ötpróba ciklus felszereléseit.

LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

Időpont:2024. április 21.

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Gödöllői-dombság
Gödöllő Szabadság tér, Világbéke Gong

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

INDULÓK SZÁMA

  • 150 fő

TÁVOK, PONTOK

  • 20 km
  • 50 km
  • 100 km

AZ ESEMÉNY SZERVEZETTSÉGE

A szervezők a megszokott módon forró teával és zsíros kenyérrel, nápolyival, frissítőkkel várták az indulókat. Az útvonal jól jelölt és biztonságos volt, amelyet az Ötpróba sátránál érdeklődő résztvevők is megerősítettek nekünk.

ÍGY LÁTTUK MI

Jól szervezett, családias hangulatú esemény, kedves, a feladatukat kívülről fújó szervezőkkel. Talán a versenyközpont jobban is ki lehetett volna táblázva, de a nevezők így is odataláltak mindenhova.