Barion Pixel

ÖTPRÓBA ÚSZÓNAPOK GÖDÖLLŐ

AZ ESEMÉNY RÖVID BEMUTATÁSA

Igyekszünk minden évben úszónapokat szervezni, hogy lehetőség legyen Ötpróbázóinknak – illetve bárkinek – az úszás sportágban is jeleskedni, ha valamiért ez korábban kimaradt volna. Így a ciklus vége felé járva sokaknak adtunk lehetőséget erre a miskolci, majd a gödöllői úszónapokkal, ahol 500, 1500 és 3000 méteren úszhattak a nevezők. Nevezésüket egy Magyarock márkájú papuccsal is jutalmaztuk. Gödöllőn a Városi és Térségi Uszoda adott otthont az eseménynek, ahol nagyon kedves csapattal tudtunk együtt dolgozni, mely igencsak hozzájárult az esemény pozitív hangulatához.

HANGULATJELENTÉS

Kiváló hangulat volt végig az uszodában, mindenki örült az esemény újbóli megszervezésének. Számos rendezvényen korábban is érdeklődtek már, hogy lesznek-e újra úszónapok, mert mindig nagyon jól érzik magukat rajta. Minden alkalommal nagy sikernek örvend. Mindenki örült az ajándékainak, sokan annak, hogy ezzel meglett az ötödik sportág, így tudják majd végre átenni a várva várt melegítőjüket. Mindenki jókedvűen, nagy mosollyal távozott az épületből, és elmondták, hogy remélik, hogy hamarosan újra lesznek úszónapok.

LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

Időpont:2024. május 18.

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Városi és Térségi Uszoda
2100 Gödöllő, Ady Endre sétány 9.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

INDULÓK SZÁMA

  • 312 fő

TÁVOK, PONTOK

  • 0.5 km
  • 1.5 km
  • 3 km

AZ ESEMÉNY SZERVEZETTSÉGE

Mi szerveztük az eseményt. Nagyon igyekeztünk a legjobbat kihozni belőle, mindenre próbáltunk odafigyelni, reméljük, sikerült. 🙂

ÍGY LÁTTUK MI

A sok pozitív visszajelzést dicséretnek vettük. Mindig lehet min javítani, minden rendezvényből tanulunk.