Barion Pixel

Készlethiányos garantált jutalmak: senki nem marad üres kézzel

Sok Ötpróbázó szembesülhetett azzal az elmúlt hetekben, hogy az összegyűjtött pontjaiért járó garantált jutalmát mérethiány miatt nem tudta átvenni. Hetek óta azon dolgozunk az Ötpróbánál, hogy a kifogyott termékeket megfelelő minőségben helyettesíteni tudjuk – jelen állás szerint ez sikerülni is fog.

A Magyarock márka néhány hónappal ezelőtti megszűnésével az Ötpróba is nehéz helyzetbe került, mivel a garantált jutalmainkat, a kereskedelmi forgalomban nem kapható egyedi sportruházatot ők gyártották a jelenlegi ciklus kezdetétől, tehát 2021 nyarától. Időközben, közel három év elteltével több termékből is erősen készlethiányosak lettünk, azaz több méret is kifogyott. Ennek egyrészt örülünk, hiszen ez azt jelenti, hogy rengetegen sportoltok sokat és gyűjtitek szorgalmasan az Ötpróba pontokat, másrészt komoly kihívást is jelent számunkra, hiszen egy olyan márkától kellene beszereznünk ezeket a felszereléseket, amely már nem gyárt semmit.

Az biztos, hogy a kifogyott termékek (újra)gyártása már nem lehetséges, ahhoz viszont az Ötpróba szervezőiként mi ragaszkodunk, hogy senki ne maradjon jutalom nélkül. A háttérben előrehaladott tárgyalások zajlanak, amelynek az eredménye már most körvonalazódik: a készlethiányos termékeket egyéb, szintén Magyarock márkájú sportruházati cikkekkel fogjuk tudni helyettesíteni. Ez a gyakorlatban azt jelenti majd, hogy júliustól több hónapon keresztül lehetőséget kínálunk mindazok számára új termék átvételére, akiknek nem jutott a korábbi garnitúrából. Az új termékek listája egyelőre nem ismert pontosan, de megpróbáljuk a kifogyott ruházati cikkeket hasonló értékű és funkciójú termékekkel helyettesíteni.

A következő hetekben pontosítani fogjuk a részleteket, és már egy olyan táblázattal érkezünk, amelyik tartalmazza, hogy mit mivel fogunk pótolni. Köszönjük addig is a türelmeteket, a finishez pedig kitartást és sok-sok sikeres teljesítést kívánunk!