Barion Pixel

AZ ESEMÉNY RÖVID BEMUTATÁSA

Az esemény a királyréti kisvasút megálló völgyében zajlott. A versenyközpont az állomáson és környékén lett kialakítva, nagyon szép környezetben. A sátrunk előtt csobogott egy kis patak és a madarak egész nap csiripeltek, igazán idilli, természetközeli volt tehát a hangulat. A borús hetek után végre kisütött a nap is, nagyon kellemes, tavaszi idő fogadta a futókat, akik választhattak, hogy aszfalton vagy terepen teljesítik a saját távjukat.

HANGULATJELENTÉS

A hangulatról a szpíker és a zene gondoskodott. A rajtoltatáshoz kiválasztott zenék jól el voltak találva, mindenki izgatottan várta, hogy nekivághasson a választott távjának. Rajtunk kívül még 1-2 kiállító települt ki, a mi sátrunkat sokan felkeresték napközben, nagy érdeklődésnek örvendtünk.

LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

Időpont:2024. április 28.

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Királyrét
Szokolya, központi parkoló, Királyrét, 2624

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

INDULÓK SZÁMA

  • 500 fő

TÁVOK, PONTOK

  • 5 km
  • 8 km
  • 10 km
  • 13 km
  • 23 km
  • 33 km

AZ ESEMÉNY SZERVEZETTSÉGE

A verseny menetrendjét a kisvasút menetrendjéhez igazították, szépen tartották az előre ígért ütemet. Az útvonal táblákkal, szalagokkal és felfestéssel és néhány helyen emberek által is biztosítva volt, így senki sem tévedhetett el. A frissítés bőséges volt a pálya mellett, a mosdóval és a ruhatárral nem volt probléma. Az útvonal elején és végén egy autóúton haladt át a pálya, a rajtnál megállították a forgalmat, de a befutásnál problémát jelenthettek a közlekedő autók. Az érem a versenysorozathoz híven most is nagyon szép volt. Néhány táv teljesítői választhattak is, milyen állatot ábrázoló érmet szeretnének.

ÍGY LÁTTUK MI

Összességében tökéletes futóidőben, szép környezetben egy színvonalas futóversenyen állhatott rajthoz félezer résztvevő, akik nagyszerű kiszolgálást kaptak a nevezési díjukért. A versenyközpont kitáblázását itt sem vitték túlzásba a szervezők, talán ezen a területen tudna még előrelépni az esemény.