Barion Pixel

TOUR DE BALATON 2024

AZ ESEMÉNY RÖVID BEMUTATÁSA

Az esemény versenyközpontjául a Siófoki Újhelyi strand szolgált. Reggel 6:00-tól már elindult a legnagyobb táv, a kisebb távon túrázók délelőtt keltek útra, az utolsó beérkező 21:00-kor futott be.

HANGULATJELENTÉS

A helyszínre érkezéskor már elindult az első rajt, a rendezvényhelyszín kezdett megtelni, de igazán sokan a visszaérkezés után voltak, az egész strand területén, igazi nagyszabású esemény volt, jó hangulattal. Az időjárás koranyári, jó kis biciklis idő volt, sokan jöttek csak a rendezvényt, kiállítókat megnézni. Ezen a rendezvényen is sokan használták mind az előző, mind pedig a mostani ciklus felszereléseit, sokan érdeklődtek ciklus lezárásáról és a pontokról, új ajándékokról.

LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

Időpont:2024. május 25.

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Újhelyi Strand
Szigliget utca 2.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

INDULÓK SZÁMA

  • 3000 fő

TÁVOK, PONTOK

  • 206 km
  • 168 km
  • 78 km
  • 30 km

AZ ESEMÉNY SZERVEZETTSÉGE

A szervezők rutinosan irányították az eseményt, jól szervezett volt minden, semmilyen negatív visszajelzést nem hallottunk, így valószínűleg jól jelölt, biztonságos útvonalon haladhattak a résztvevők. A sátrunk a kiállítók mellett egy soron kapott helyet, sokan érdeklődtek a regisztrációról, a pontgyűjtés menetéről, sokan vitték el az ajándékokat.

ÍGY LÁTTUK MI

Kiválóan szervezett esemény, segítőkész szervezők, le a kalappal előttük!