Barion Pixel

ÖTPRÓBA ÚSZÓNAPOK – MISKOLC

AZ ESEMÉNY RÖVID BEMUTATÁSA

Az Ötpróba standja közvetlenül a Kemény Dénes Sportuszoda bejáratánál kapott helyet, a rajtszámadás mellett, így minden Ötpróbázó könnyen megtalálta pultunkat. Az eseményen való részvételt egy Ötpróbás promóció is növelte, mivel minden induló 1-1 Magyarock márkájú strandpapucsot kapott ajándékba. Megjelenésünket a medencetérben is biztosítottuk, ahova molinókat és zászlókat is elhelyeztünk. Nagy örömünkre szolgált, hogy a helyszínen Cseh László Ötpróba nagykövetünk is megjelent, aki a versenyzőkkel együtt rótta a leúszott métereket, amivel remek hangulatot teremtett és emelte az esemény színvonalát.

HANGULATJELENTÉS

Az esemény egy ikonikus helyszínen, a miskolci Egyetemváros közepén lévő uszodában került megrendezésre. Egy kényszerű, gyors helyszínváltás ellenére is sok résztvevő volt, ráadásul nem csak helyiek, hanem az ország több pontjáról érkeztek versenyzők a megmérettetésre, hogy még az olimpiai ciklus zárása előtt minél több Ötpróba pontot, vagy akár még egy sportágat bezsebeljenek, hogy növeljék ajándékaik és sorsjegyeik számát.

LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

Időpont:2024. május 5.

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Kemény Dénes Városi Sportuszoda
3515 Miskolc, Egyetem u. 2.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

INDULÓK SZÁMA

  • 180 fő

TÁVOK, PONTOK

  • 0.5 km
  • 1.5 km
  • 3 km

AZ ESEMÉNY SZERVEZETTSÉGE

Zavartalanul, zökkenőmentesen zajlott le az esemény, melynek előkészületei, lebonyolítása véleményem szerint nem kis munka, nem kis felelősség.

ÍGY LÁTTUK MI

Remek lehetőség, hogy szervezett körülmények között, gyengébb úszástudással is teljesíthetőek a távok. Egyedüli negatívumként a helyszíni nevezés lehetőségének hiányát tudom felhozni, melyre a nap folyamán több érdeklődő is volt.