Barion Pixel

LAST MINUTE PRÓBÁK BICSKÉN

AZ ESEMÉNY RÖVID BEMUTATÁSA

A versenyközpont Bicskén, a helyi tanuszoda parkolójában kapott helyet. Innen indultak a kerékpáros távok és a medence is kéznél volt. Mellette rögtön a parkban zajlott a bicskei Futókörök Napja, így ez a terület egész nap nyüzsgött a különböző sportolóktól. Az esemény neve Last Minute Próbák, de miért Last Minute? A mai nap a Bicskén Vízen, Két Keréken kistestvére, ugyanis csak azért lett megszervezve, hogy az Ötpróbázók a végső hajrában még tudjanak pontokat és sportágakat szerezni. A kerékpározásban is választhattak, hogy hegyi vagy országúti formában szeretnének indulni és az úszásban is különböző távokban mérethették meg magukat a lelkes tagok.

HANGULATJELENTÉS

Nem volt tömeges rajtoltatás, idősávokra tudtak jelentkezni az indulók, így nagy tömeg sosem alakult ki sehol. Szpíker és zene nélkül, családias hangulatban zajlott az egész nap.

LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

Időpont:2024. április 27.

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Tanuszoda
Nagy Károly u. 5

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

INDULÓK SZÁMA

  • 200 fő

TÁVOK, PONTOK

  • 35 km
  • 50 km

AZ ESEMÉNY SZERVEZETTSÉGE

Az útvonal táblázottságával nem volt probléma, mi is könnyedén idetaláltunk a városban kihelyezett táblák alapján. A biciklis távoknak mindenki akkor vágott neki, amikor jónak látta, az úszásra kellett sávokat foglalni, mivel a medence befogadóképessége véges és nem akarták, hogy a várakozással menjen az idő. Így egész nap jöttek hozzánk is az emberek, és sehol sem kellett várniuk. A frissítésre és a pályajelölésre sem érkezett panasz, minden visszatérő versenyző elégedetten zárta a tekerést.

ÍGY LÁTTUK MI

Hatalmas piros pont jár a szervezőknek, hogy csak az Ötpróba miatt megszervezték az eseményt! A Zsámbékfutás amúgy is egyik “legötpróbacentrikusabb” esemény, de most különösen kitettek magukért a szervezők. A zene és a bemondó hiánya számunkra szokatlan volt, de a versenyzőknek nem volt hiányérzete és ez a lényeg.