Barion Pixel

AZ ESEMÉNY RÖVID BEMUTATÁSA

Mátrafüreden a központban volt a rajt, egy hatalmas parkból indultak a résztvevők, akik ideális időben, két távon próbálhatták ki magukat. Az eseményt az Aktív Magyarországért Felelős Államtitkárság támogatta, amelyet bizonyosan nem bánt meg, hiszen rendkívül sok bringás választotta ezt a megmérettetést aznapi programjaként.

HANGULATJELENTÉS

A szervezők nagyon barátságosak voltak, a szpíker folyamatosan közvetítette a történéseket és újra, meg újra felsorolta a jelen lévő kitelepülőket, hogy a versenyzők tudják, kiket hol találhatnak meg. A zene folyamatosan ment, amely megalapozta a sportos hangulatot. Sok résztvevő jelent meg, elég gyorsan megtelt a park kerékpárosokkal.

LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

Időpont:2024. április 27.

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Mátrafüred központ

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

INDULÓK SZÁMA

  • 500 fő

TÁVOK, PONTOK

  • 50 km
  • 83 km

AZ ESEMÉNY SZERVEZETTSÉGE

Jól megszervezett esemény, a szervezők arra is figyeltek, hogy legyen elég mobil wc, a rajcsomaghoz pedig energiát adó nasi, illetve kis dobozos üdítő is járt. Az útvonalat rendőrök, polgárőrök és a szervezők biztosították forgalomkorlátozás mellett, útzárra nem volt szükség. A visszaérkező bringásokat forró gulyásleves várta, így egy kis pihenés után pótolni is lehetett az elégetett kalóriákat.

ÍGY LÁTTUK MI

Látszott, hogy nem kevés energiát fektettek a szervezésbe, az időrend is megfelelően volt tartva végig. Az 500 kerékpáros részvétele ugyancsak dicséretet érdemel! A szpíker sokszor bevonta a résztvevőket is a tájékoztatásba, így sokszor barátságosabb volt a hangulat.
Kis észrevételünk lenne csupán: a túra végi ételosztás nem volt teljesen lekommunikálva, hogy pontosan kik azok, akik kaphatnak (csak a résztvevők, a kísérők is, esetleg a kitelepülők). De lényegében volt elegendő mennyiségű étel és jutott is belőle mindenkinek.