Barion Pixel

AZ ESEMÉNY RÖVID BEMUTATÁSA

Az esemény versenyközpontja Zsámbék egyik iskolájában, illetve egy ahhoz közel eső parkolóban került kialakításra. A rajt/cél terület, a frissítés és a kiállítók is kint a parkolóban kaptak helyet. A rövidebb távok végig szilárd útburkolaton haladtak, így itt csak néhány emelkedővel kellett megküzdeniük a résztvevőknek, míg a félmaratoni táv több szakaszon is terepen haladt. Az útvonalon táblákkal és önkéntesekkel segítették a futókat. A délelőtt folyamán igazi futó idő volt, a felhős égnek köszönhetően, de az esemény végére a nap is kisütött, így az eredményhirdetés már kellemes napsütésben zajlott.

HANGULATJELENTÉS

A verseny hangulata a több, mint 500 résztvevő ellenére is családias volt. Sokan ismerték egymást, illetve rengeteg visszatérő futó állt rajthoz. Az eseményen a megszokottól kicsit eltérően egy hölgy volt a szpíker, ám egész nap kiválóan vezette a rendezvényt és sok mindenkit ismert személyesen. Több embert külön megszólított, apró információkat osztott meg, így ez még inkább erősítette a családias hangulatot.

LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

Időpont:2024. május 26.

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Zsámbéki Premontrei Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola
Piac köz 8.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

INDULÓK SZÁMA

  • 550 fő

TÁVOK, PONTOK

  • 5 km
  • 10 km
  • 21 km

AZ ESEMÉNY SZERVEZETTSÉGE

Az esemény szervezettsége kiváló volt. A rajtok pontosan indultak, az útvonalon rengeteg önkéntes volt, aki segített a futóknak a helyes irányt megtalálni, a befutócsomagot pedig helyi cégek termékeiből állították össze. Külön tetszett, hogy annak ellenére, hogy a parkolóban nem volt vízvételi lehetőség a szervezők gondoskodtak arról, hogy senki ne maradjon folyadék nélkül. A kiállítói sorra egy sátrat állítottak, ahol számos vizes ballont helyeztek ki, amiből mind a futók, mind pedig a kísérők fogyaszthattak.

ÍGY LÁTTUK MI

A rendezvény jól szervezett és pontos volt. Egész nap az volt az érzésünk, hogy mindenkire külön odafigyelnek és mindenkihez van egy jó szavuk a szervezőknek.