Barion Pixel

XVII. VITÉZLŐ TÚRA

AZ ESEMÉNY RÖVID BEMUTATÁSA

A Szendrő környéki dombok közt megtartott háromnapos rendezvény több helyszínen zajlott, az első napján a Szendrői Sportközpontban voltunk, ezen a napon csak a helyi iskolák osztályai indultak túrázásra, majd este lehetett egy kincskeresőn részt venni. Szombaton a Rakaca-tavon volt a túrakenu és az iskola adott otthont a versenyközpontnak, innen indultak a görkorisok, túrázók és a biciklis futamok, az Ötpróba sátra is itt kapott helyet, közvetlen a bejárat mellett, így minden résztvevő megtalált minket. Majd vasárnap az Edelényi Uszodában lehetett úszni és pontokat gyűjteni. Szerencsére mind a három napon jó idő volt a sportoláshoz, csak estére lett eső.

HANGULATJELENTÉS

Az első napon családias volt a helyszín és a hangulat, mivel csak az iskolás csoportok indultak, így nem is voltak sokan, ahogy vasárnap az úszáson sem. Viszont szombaton egy nagyon jó hangulatú, nagyszabású rendezvény lett lebonyolítva. Sokan érkeztek családdal, kutyával túrázni, kicsik és nagyok is indultak a kerékpár túrára. Mindenki nagyon várta már ezt az eseményt és szívesen vettek részt rajta, nem csak a környékről, de messzebbről is.

LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

Időpont:2024. május 10.

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Szendrő Általános Iskola
Petőfi tér 1-3.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

INDULÓK SZÁMA

  • 1500 fő

TÁVOK, PONTOK

  • 5 km
  • 10 km
  • 15 km

AZ ESEMÉNY SZERVEZETTSÉGE

A szervezők vártak minket, mindenben segítettek. A sátrunk a rajt, cél mellett, központi helyen volt, minden résztvevő előttünk jött el, így sokan érdeklődtek a regisztrációról, a pontgyűjtés menetéről, sokan vitték el az ajándékokat, a szpíker sokszor megemlített minket, a pontgyűjtésről is mondott sok információt a tömegnek.

ÍGY LÁTTUK MI

Jól szervezett rendezvény, kedves szervezőkkel, családias hangulattal. A sok szervező között volt, hogy elveszett egy-két információ, de mindig megoldásra került.