Barion Pixel

SZILVESZTERI NAGY DURRANÁS – GEOGO KIHÍVÁS

Zárd a 2021-es és nyisd a 2022-es esztendőt is velünk, sportolj szabadon a GeoGo-val Ötpróba pontokért december 31-én és január 1.-jén!

Nagy szeretettel hívunk meg az év legnagyobb ingyenes „bulijába”, ami kizárólag rólad és a sportolásról szól majd december 31. és január 1. között az ország egész területén!

Szabadság, sport és Ötpróba pontok a mi szilveszteri ajánlatunk! Csatlakozz a Nagy Durranáshoz, hódítsuk meg együtt a GeoGo pályákat!

Helyszín: 175 Ötpróba – Maradj Fitten pálya és 76 Országos Kéktúra útvonal, melyek csak Rád várnak és arra, hogy szabadon sportolj és bezsebeld a teljesítéseidért járó Ötpróba pontokat. Erre a két napra „feloldjuk a korlátozásokat”!

 

Nézzük, mit is tartalmaz ez a csábító ajánlat:

Az Ötpróba hivatalos részvételi szabályzata szerint havonta maximum 4 pont abszolválható virtuális pontgyűjtés révén, melyre a fentebb említett GeoGo-val teljesíthető Ötpróba – Maradj Fitten pályák, illetve weboldalunkon a Virtuális Pontgyűjtés menüpont alatt található útvonalak adnak lehetőséget.

Azonban ezt a „kötöttséget” a 2021-es év utolsó, és a 2022-es esztendő első napján megszüntetjük. A SZILVESZTERI NAGY DURRANÁS – GEOGO KIHÍVÁS alkalmával szeretnénk, ha minél több Ötpróbázónk – és leendő Ötpróbázónk – töltené mozgással az ünnepet, ledolgozva így a karácsonyi kilókat, megalapozva a jövő évi célokat, egyenesen a közepébe vágva az újévi fogadalmaknak.

A tájegységek, a sportágak, a megszerezhető pontok, a szintidők, a távok, az útvonalak és pályák tárháza igencsak változatos, azonban természetesen a kihívást szükséges bizonyos keretek és szabályok között tartanunk, így ezeket kérjük, mindenképpen vedd figyelembe:

  • A Szilveszteri Nagy Durranás – GeoGo kihívás időtartama: december 31. 0:00 órától – január 1. 23:59-ig
  • A kihívásban a GeoGo alkalmazás segítségével teljesíthető Ötpróba – Maradj Fitten pályák, az Országos Kéktúra útvonalai és a weboldalon található Virtuális Pontgyűjtés menüpont alatt látható események vesznek részt
  • Egy adott útvonal maximális pontszáma továbbra is 4 pont
  • Egy nap maximum 10 pont szerezhető, a két nap össz. pontszáma így maximum 20 lehet
  • Ugyanazon útvonalat nem lehet ugyanazon a napon két különböző sportágban is teljesíteni (tehát nem lehet ugyanott futni és túrázni is). A második napon viszont lehet újra teljesíteni az előző napi útvonala(ka)t
  • A kihívás során megszerzett pontok nem számítanak bele sem a decemberi, sem pedig a januári, maximálisan gyűjthető 4-4 virtuálisan megszerezhető Ötpróba-pontba, azokat ettől függetlenül is megszerezhetik az Ötpróbázók
  • Teljesítésükért emlékéremben részesülnek azok, akik a két nap bármelyikén, min. két különböző sportágban, két különböző útvonalat teljesítenek. Egy főnek csak egy érem jár.

 

Csatlakozz Te is a kihíváshoz, búcsúztad a 2021-es és kezdd a 2022-es esztendőt mozgással, szabadidősporttal, pontszerzéssel, örömmel, élményekkel családod, barátaid társaságában!