Barion Pixel

SZILVESZTERI NAGY DURRANÁS 3.0 GEOGO KIHÍVÁS

Zárd a 2023-as és nyisd a 2024-es esztendőt is velünk, sportolj szabadon a GeoGo-val Ötpróba pontokért december 31-én és január 1-jén!

Az elmúlt két évben meghirdetett Szilveszteri Nagy Durranás – GeoGo Kihívás sikerét tekintve ismét megszervezzük Nektek a Szilveszteri Nagy Durranás 3.0 – GeoGo kihívást, ami kizárólag rólad és a sportolásról szól majd december 31. és január 1. között az ország egész területén!

Szabadság, sport és Ötpróba pontok a mi szilveszteri ajánlatunk! Csatlakozz a Nagy Durranáshoz, hódítsuk meg együtt a GeoGo pályákat!

Helyszín: 285 Ötpróba – Maradj Fitten pálya és 76 Országos Kéktúra útvonal, melyek csak Rád várnak és arra, hogy szabadon sportolj és bezsebeld a teljesítéseidért járó Ötpróba pontokat. Erre a két napra „feloldjuk a korlátozásokat”!

Nézzük, mit is tartalmaz ez a csábító ajánlat:

Az Ötpróba hivatalos részvételi szabályzata szerint havonta maximum 4 pont abszolválható virtuális pontgyűjtés révén, melyre a fentebb említett GeoGo-val teljesíthető Ötpróba – Maradj Fitten pályák és a 76 Országos Kéktúra útvonal ad lehetőséget.

Azonban ezt a „kötöttséget” a 2023-as év utolsó, és a 2024-es esztendő első napján megszüntetjük. A SZILVESZTERI NAGY DURRANÁS 3.0 – GEOGO KIHÍVÁS alkalmával szeretnénk, ha minél több Ötpróbázónk – és leendő Ötpróbázónk – töltené mozgással az ünnepet, ledolgozva így a karácsonyi kilókat, megalapozva a jövő évi célokat, egyenesen a közepébe vágva az újévi fogadalmaknak.

A tájegységek, a sportágak, a megszerezhető pontok, a szintidők, a távok, az útvonalak és pályák tárháza igencsak változatos, azonban természetesen a kihívást szükséges bizonyos keretek és szabályok között tartanunk, így ezeket kérjük, mindenképpen vedd figyelembe:

  • A Szilveszteri Nagy Durranás 3.0 – GeoGo kihívás időtartama: december 31. 00:00 órától – január 1. 23:59-ig
  • A kihívásban a GeoGoalkalmazás segítségével teljesíthető Ötpróba – Maradj Fitten pályák és az Országos Kéktúra útvonalai vesznek részt
  • Egy adott útvonal maximális pontszáma továbbra is 4 pont (azok számára is ez a maximálisan megszerezhető pontszám, akiknek egy-egy teljesítés során dupla pont jár)
  • Egy nap maximum 10 pont szerezhető, a két nap össz. pontszáma így maximum 20 lehet (azok számára is ez a maximálisan megszerezhető pontszám, akiknek egy-egy teljesítés során dupla pont jár)
  • Ugyanazon útvonalat nem lehet ugyanazon a napon két különböző sportágban is teljesíteni (tehát nem lehet ugyanott futni és túrázni is). A második napon viszont lehet újra teljesíteni az előző napi útvonala(ka)t
  • A kihívás során megszerzett pontok nem számítanak bele sem a decemberi, sem pedig a januári, maximálisan gyűjthető 4-4 virtuálisan megszerezhető Ötpróba-pontba, azokat ettől függetlenül is megszerezhetik az Ötpróbázók
  • A kihívás során teljesített pályák nem számítanak bele sem a decemberi, sem pedig a januári hagyományos teljesítésekbe (tehát a kihívás során teljesíthetsz olyan pályát, amit decemberben teljesítettél már vagy januárban teljesítenél a 4 pont megszerzéséhez)
  • Teljesítésükért emlékoklevélben részesülnek azok, akik a kihívás során legalább egy pályát teljesítenek
  • Amennyiben teljesítésed szabálytalannak ítéljük meg, sikertelen státuszra állíthatjuk azt, amennyiben nem értesz egyet vele, kérjük keress minket!

Csatlakozz Te is a kihíváshoz, búcsúztad a 2023-as és kezdd a 2024-es esztendőt mozgással, szabadidősporttal, pontszerzéssel, örömmel, élményekkel családod, barátaid társaságában!