Barion Pixel

Szilveszteri Nagy Durranás 2.0 – GeoGo kihívás

A 2021-es év végén meghirdetett, nagysikerű Szilveszteri Nagy Durranás – GeoGo kihívást ezennel ismét útjára indítjuk és lehetőséget biztosítunk Ötpróbázóinknak arra, hogy az ünnepi időszakban mozogjanak, ezáltal pontokat gyűjtsenek és jutalmakban részesüljenek. A kihívás ezúttal is december 31. és január 1. között zajlik majd az ország egész területén!

Szabadság, sport és Ötpróba pontok a mi szilveszteri ajánlatunk! Csatlakozz a Szilveszteri Nagy Durranás 2.0-hoz, hódítsuk meg együtt a GeoGo pályákat!

Helyszín: 238 Ötpróba – Maradj Fitten pálya, 76 Országos Kéktúra útvonalés az Ötpróba weboldalán található Virtuális Pontgyűjtés menüpont alatt látható események, melyek csak Rád várnak és arra, hogy szabadon sportolj és bezsebeld a teljesítéseidért járó Ötpróba pontokat. Erre a két napra ismét „eltöröljük a kötöttségeket”!

Nézzük, hogyan is fog ez kinézni a „valóságban”:

Az Ötpróba hivatalos részvételi szabályzata szerint havonta maximum 4 pont abszolválható virtuális pontgyűjtés révén, melyre a fentebb említett GeoGo-val teljesíthető Ötpróba – Maradj Fitten pályák, illetve weboldalunkon a Virtuális Pontgyűjtés menüpont alatt található útvonalak adnak lehetőséget.

Azonban ezt a „kötöttséget” a 2022-es év utolsó, és a 2023-as esztendő első napján megszüntetjük. A SZILVESZTERI NAGY DURRANÁS 2.0 – GEOGO KIHÍVÁS alkalmával szeretnénk, ha minél több Ötpróbázónk – és leendő Ötpróbázónk – töltené mozgással az ünnepet, ledolgozva így a karácsonyi kilókat, megalapozva a jövő évi célokat, egyenesen a közepébe vágva az újévi fogadalmaknak.

A tájegységek, a sportágak, a megszerezhető pontok, a szintidők, a távok, az útvonalak és pályák tárháza igencsak változatos, azonban természetesen a kihívást szükséges bizonyos keretek és szabályok között tartanunk, így ezeket kérjük, mindenképpen vedd figyelembe!

  • A Szilveszteri Nagy Durranás 2.0– GeoGo kihívás időtartama: december 31. 0:00 órától – január 1. 23:59-ig
  • A kihívásban a GeoGoalkalmazás segítségével teljesíthető Ötpróba – Maradj Fitten pályák, az Országos Kéktúra útvonalai és a weboldalon található Virtuális Pontgyűjtés menüpont alatt látható események vesznek részt
  • Egy adott útvonal maximális pontszáma továbbra is 4 pont (azok számára is ez a maximálisan megszerezhető pontszám, akiknek egy-egy teljesítés során dupla pont járna!)
  • Egy nap maximum 10 pont szerezhető, a két nap össz. pontszáma így maximum 20 lehet (azok számára is ez a maximálisan megszerezhető pontszám, akiknek egy-egy teljesítés során dupla pont járna!)
  • Ugyanazon útvonalat nem lehet ugyanazon a napon két különböző sportágban is teljesíteni (tehát nem lehet ugyanott futni és túrázni is!). A második napon viszont lehet újra teljesíteni az előző napi útvonala(ka)t
  • A kihívás során megszerzett pontok nem számítanak bele sem a decemberi, sem pedig a januári, maximálisan gyűjthető 4-4 virtuálisan megszerezhető Ötpróba pontba, azokat ettől függetlenül is megszerezhetik az Ötpróbázók
  • A kihívás során teljesített pályák nem számítanak bele sem a decemberi, sem pedig a januári hagyományos teljesítésekbe (tehát a kihívás során teljesíthetsz olyan pályát, amit decemberben teljesítettél már vagy januárban teljesítenél a 4 pont megszerzéséhez!)

Milyen jutalomra számíthatsz?

  • Teljesítményükért online oklevélben, illetve kitűzőben részesülnek azok, akik a kihívás során legalább egy pályát teljesítenek
  • 5 db, a szerző, Tamás Rita által dedikált Koló – Egy kenus legendája című könyvet sorsolunk ki azok között, akik a kihívás során legalább egy pályát teljesítenek

Csatlakozz Te is a kihíváshoz, búcsúztad a 2022-es és kezdd a 2023-as esztendőt mozgással, szabadidősporttal, pontszerzéssel, örömmel, élményekkel családod, barátaid társaságában!