Barion Pixel

Ötpróba garantált ajándékok – MIKOR?

A több mint negyvenéves múltra visszatekintő Ötpróba mozgalom legújabb kiírásának 2021. június 1-i megszületésével kezdetét vette a párizsi olimpiáig tartó ciklus. Örömteli, hogy már több Ötpróbázónk elérte a megérdemelt egyedi garantált ajándékát, amelyhez ezúton is gratulálunk. Mindenki számára ismert és hivatalos, hogy a 2021-2024. között zajló Ötpróba Párizsba ciklus garantált ajándékai a Magyarock, azaz a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos márkájának a termékei lesznek.

A kérdés, hogy mikor vehetőek át a megérdemelt Ötpróba ajándékok?

Az egész világot sújtó koronavírus-járvány gazdaságilag sem kímélt semmit, így a termékek gyártása és beszállítása sem tud zökkenőmentesen működni ebben az időszakban, sajnos. Fontosnak tartottuk tisztázni a jelenlegi helyzetet és több egyeztetés történt a forgalmazóval. A Magyarock mindent megtesz annak érdekében, hogy a sportruházatok időben beérkezzenek az országba, de jelen állás szerint ez jövőévre, azaz 2022. február-március környékére tervezhető, így az ajándékok is akkor lesznek átvehetőek.

Minden kedves Ötpróbázónktól kérnénk a türelmet és a megértést, bízunk benne, hogy a 2022-es márciusi időszakban már teljes mértékben ki tudunk Benneteket szolgálni a jól megérdemelt ajándékaitokkal.

Jó sportolást és nagyon jó egészséget kívánunk!

 

Magyarock és Ötpróba csapata