Barion Pixel

Mennyi 4×15 pont? Pont egy olimpiai sorsjegynyi!

Sosem késő elkezdeni -ez most hatványozottan igaz. Az Ötpróba jóvoltából 45 fő jutalma az lesz, hogy részt vehet szurkolóként a nyári olimpián, Párizsban. 20 kiadó helyünk van még! Biztos részvételt ígérni senkinek sem tudunk,de az esély mindenki számára adott. Ha most kezded csak el a pontgyűjtést, akkor is! Lássuk, hogyan.

Az Ötpróba-regisztráció mostantól ingyenes, így ha még nem rendelkezel profillal, itt az ideje csatlakozni a programhoz. De az igazi segítség csak most jön: az Ötpróbával szimbiózisban működő GeoGo (ahol szintén ingyenes a regisztráció) útvonalain eddig begyűjthető havi 4 Ötpróba-pontos limitet a következő 4 hónapban, február 1-től* május 31-ig pedig megemeljük havi 15 pontra! Sőt, mi több enyhítünk egy másik, eddig érvényben lévő szabályon is: mostantól a havi 1 útvonal teljesítését 2 sportágban is elfogadjuk és pontot ér (kizárólag a futó/gyalogló útvonalakat tehát lehet futva és gyalogolva is pontért teljesíteni).

Így, ha valaki kimaxolja ezt minden hónapban, május végéig neki is összegyűlik a bűvös 60 pontja – de mit is jelent ez valójában? Soroljuk!

  • 4 garantált, egyedi, Ötpróba-logóval ellátott jutalmat: egy kompressziós zoknit (15 pont után jár), egy technikai pólót (30 pont), egy futórövidnadrágot (45 pont) és egy komplett melegítőszettet (60 pont, de ehhez 5 különböző sportágban is szükséges legalább egy-egy teljesítés)
  • egy olimpiai sorsjegyet, ha a 60 pont 5 különböző sportág teljesítésével gyűlt össze. A sorsjegy feljogosít a június első felében tartandó sorsoláson való részvételre, amelyen a már meglévő 24 fő (ők a korábbi, tokiói ciklus nyertesei) mellett további 20 fő nevét fogjuk kihúzni. Ez a csapat egy fő csoportvezetővel kiegészülve lesz az Ötpróba párizsi olimpiai csapata, akik július 25. és augusztus 12. között 15-15 fős turnusokban részt vehetnek az ötkarikás játékokon! Mi már lefoglaltuk a szállást és a repjegyeket, megvásároltuk az olimpiai belépőket, úgyhogy rajtad a sor, Te jössz!

Élj most lehetőséggel és gyújtsd be a rakétákat! Irány Párizs!

 

*azok a Geogo-felhasználók, akik most csatlakoznak az Ötpróba programhoz, az Ötpróba-regisztrációjuk időpontjától tudják elkezdeni a havonta megszerezhető 15 Ötpróba pont gyűjtését