Barion Pixel

Megkezdődött a visszaszámlálás: Irány Párizs!!!!!!!!!!!

Ki ne tudná: idén nyáron a francia főváros látja vendégül az ötkarikás játékokat, amelyre hazánk sportolói és a magyar szurkolótábor mellett az Ötpróba legkitartóbb egyben legszerencsésebb tagjai is elutazhatnak. Szenzációs bejelentésünk van, mert 45 fő tud összesen utazni az olimpiai játékokra! Még nem késő csatlakoznod, a fennmaradó húsz szabad helyből az egyik Rád várhat, irány a 60 pont!  

2020 nyarán és 2021 év elején a covid világjárvány miatt sajnos sem a tokiói nyári, sem pedig a kárpótlásul felajánlott pekingi téli olimpián nem vehettek részt európai nézők, így az Ötpróba sem tudta azt a 24 főt megfelelő jutalmazásban részesíteni, akik az előző ciklus végén rászolgáltak erre. Csak a rend kedvéért: közülük 5 fő alanyi jogon (a 60 év alatti és feletti legtöbb pontot gyűjtő női és férfi, valamint a legtöbb pontot szerző fogyatékos ötpróbázó) utazott volna, a fennmaradó 19 hely pedig sorsolás útján dőlt el.

A jelenleg is zajló éra végén remélhetőleg semmilyen vis maior helyzet nem áll elő, így az említett 24 fő párizsi útját is zökkenőmentesen elő tudjuk készíteni – hozzájuk csatlakozik majd még további 20 fő ötpróbázó és egy fő csapatvezető. A 20 szerencsés nyertes személyének kilétére 2024 júniusának első felében kerül majd sor, ekkor tartjuk az addig összegyűjtött, 60 pontonként (5-5 teljesített sportág mellett) járó Ötpróba-sorsjegyek sorsolását. Ennek részleteit hamarosan szintén közzétesszük hivatalos felületeinken. Ami már most bizonyos: az olimpiai jutalomút három turnusban, 2024. július 25 és augusztus 6. között fog zajlani.

A jelenlegi ciklus 2024. május 31. péntekig tart, eddig lehet gyűjteni a pontokat. 2024. június 1-jén pedig már az új program veszi kezdetét, amelyet mindenki tiszta lappal, azaz 0 ponttal indít majd. Nem kell megijedni, a jelenlegi érában összegyűjtött pontok nem vesznek el, az azokért járó jutalmakat nyár végéig (augusztus 31.) át lehet még venni: június 30-ig a naptárunkban külön jelölt eseményeken lévő kitelepüléseken is, ezt követően, augusztus 31-ig pedig már csak a 1106 Budapest, Maglódi út 12/a. szám alatt található központi Ötpróba irodában, munkanapokon (hétfőtől csütörtökig 8-17, pénteken pedig 8-16 óráig).

A május 31-i cikluszárást követően a sorsolást megelőző napig lesz lehetőség a pontokkal kapcsolatos reklamációk megtételére kizárólag a profilba belépve, az Üzenőfalon keresztül. A sorsolást követően már nem tudunk elfogadni további reklamációt a pontok számával kapcsolatban.

Az új, Los Angeles-i olimpiai játékokig tartó sorozat alapvetően ugyanarra az alapelvre fog épülni, mint a jelenlegi: garantált jutalmakkal honoráljuk a sportteljesítményt. A részletszabályok azonban változni fognak, igyekszünk a nemrég lezárult közvéleménykutatások eredményeit messzemenőkig figyelembe venni, és a résztvevői igényeket szem előtt tartva finomítani azokat.

Finisre felkészülni, eredményes pontgyűjtést kívánunk mindenkinek!

Ha még nem vagy tagunk, csatlakozz most az Ötpróba közösségéhez, még könnyen meg tudod szerezni a sorsjegyhez szükséges 60 pontot az 5 sportágban!

Reméljük jó hírekkel szolgáltunk!

Az Ötpróba szervezői csapata