Barion Pixel

Húsvéti GeoGo kihívás – Tojáskeresés helyett Ötpróba pontgyűjtés!

Április 7. és 10. között egy húsvéti hosszú hétvégés GeoGo kihívást szervezünk Nektek!

Teljesíts április 7. és 10. között egy vagy több tetszőlegesen választott Ötpróba – Maradj Fitten útvonalat a GeoGo-ban, mi pedig a kihívás során megszerzett pontokat nem számítjuk bele az áprilisi maximálisan gyűjthető, 4 virtuális Ötpróba-pontba!

Helyszín: 254 Ötpróba – Maradj Fitten pálya, mely csak Rád vár és arra, hogy szabadon sportolj és bezsebeld a teljesítéseidért járó Ötpróba pontokat. Erre a napra „feloldjuk a korlátozásokat”!

Miért érdemes csatlakozni:

Az Ötpróba hivatalos részvételi szabályzata szerint havonta maximum 4 pont abszolválható virtuális pontgyűjtés révén, melyre a fentebb említett GeoGo-val teljesíthető Ötpróba – Maradj Fitten pályák, illetve weboldalunkon a Virtuális Pontgyűjtés menüpont alatt található útvonalak adnak lehetőséget.

Azonban ezt a „kötöttséget” április 7. és 10. között megszüntetjük az Ötpróba – Maradj Fitten útvonalak esetében. A „Tojáskeresés helyett Ötpróba pontgyűjtés” kihívásunk alkalmával szeretnénk, ha minél több Ötpróbázónk – és leendő Ötpróbázónk – teljesítene az Ötpróba – Maradj Fitten útvonalakon.

A kihívást szükséges bizonyos keretek és szabályok között tartanunk, így ezeket kérjük, mindenképpen vedd figyelembe:

 

  • A kihívás időtartama: április 7. 0:00 órától április 10. 23:59-ig tart
  • A kihívás a GeoGoalkalmazás segítségével az Ötpróba – Maradj Fitten útvonalakon teljesíthető
  • A 4 nap alatt maximálisan megszerezhető Ötpróba pontok száma 12
  • Egy adott útvonal maximális pontszáma továbbra is 4 pont (azok számára is ez a maximálisan megszerezhető pontszám, akiknek egy-egy teljesítés során dupla pont járna)
  • Egy útvonalat csak egyszer lehet teljesíteni
  • Ugyanazon útvonalat abban az esetben sem lehet többször teljesíteni, ha az két különböző sportágban történik (tehát nem lehet ugyanott futni és túrázni is)
  • A kihívás során megszerzett pontok nem számítanak bele az áprilisi maximálisan gyűjthető 4 virtuálisan megszerezhető Ötpróba-pontba, azokat ettől függetlenül is megszerezhetik az Ötpróbázók
  • Az Ötpróba pontok a teljesítés sorrendjében kerülnek jóváírásra, így a 12 pont felett történő teljesítések nem kerülnek jóváírásra (még akkor sem, ha az egy új sportág meglétét jelentené)
  • A kihívás során teljesített pályák nem számítanak bele az áprilisi hagyományos teljesítésekbe (tehát a kihívás során teljesíthetsz olyan pályát, amit áprilisban már teljesítettél vagy még teljesítenél a 4 pont megszerzéséhez)

 

Csatlakozz Te is a kihíváshoz és töltsd a húsvétot mozgással és szabadidősporttal