Barion Pixel

TeljesítményTúra (Dunakeszi-Lupa-sziget-Dunakeszi)
2023. július 1. 09:00 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen sajnos nem lesz jelen az Ötpróba sátra, így nincs lehetőséged átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 24 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Dunakeszi új strand
Liget utca 1

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Leírás:

Dunakesziről elindulva az M0-ás Megyeri-híd alatt, a Szentendrei-sziget csúcsot megkerülve evezés a Lupa-szigethez. A szigeten rövid pihenőre kiszállás, majd a szigetet megkerülve visszaérkezés Dunakeszire.

Hasznos információ:

Minimum létszám: 10 fő
Érkezés: 08:30-08:55 között.
Program: Érkezés Dunakeszire. A gyors regisztrációt, majd a rövid szárazföldi biztonsági-és technikai oktatást követően a hajók vízre bocsájtása után evezés a Lupa-szigethez, majd a szigetet megkerülve visszaérkezés Dunakeszire. Maga az evezés összesen kb. 2-3 óra, a hosszabb – rövidebb pihenőkkel együtt lesz 3,5-4 óra a teljes időtartam.
Öltözet: Kényelmes, vízi sportolásra alkalmas ruházatban érdemes vízre szállni, az időjárástól függően (fürdőruha, póló, pulóver, rövid- és hosszú nadrág, kalap) és persze ami még jól jöhet: naptej, padra ülőke, törülköző, enni- és innivaló. Ha van már ötpróbás pólód, sapkád hozd el bátran és evezz abban, legyünk minél többen Ötpróbás felszerelésben. 😉 Lábbeli: A sárkányhajóba sportcipőben, szandálban, papucsban, de melegben akár mezítláb is be lehet szállni. A ruházat, cipő akár vizes is lehet evezés közben, (az esetleg hevesebb lapátolás során előforduló fröcsköléstől), ezért váltóruha ajánlott!
A résztvevők számára lapátokat és mentőmellényeket biztosítunk. (A biztos úszástudással rendelkezők mellőzhetik a mentőmellényt, a helyszínen nyilatkozva.)
A csomagokat, táskákat a hajótárolóban, zárthelyen lehet hagyni!
A túra ideje alatt az alkoholfogyasztás nem megengedett!
Bővebb információ: + 36 70 336 6460
A program rossz idő esetén elmarad! Az elmaradás ténye minimum 24 órával az esemény kezdete előtt lesz kihirdetve e-mail formájában. Fix esőnap nincs, de természetesen egy új időpontban megrendezésre kerül az esemény, melynek időpontját már a lemondást közlő e-mail tartalmazni fogja.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI