Barion Pixel

Sárkányhajós Teljesítmény Túra Nagymaros – Dunakeszi
2024. május 5. 10:00 (1 napos esemény)

NapÓraPercmp

NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 30 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Nagymaros kompkikötő
Nagymaros, Komp kikötő, Béla Király sétány

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Esemény neve: Sárkányhajós Teljesítmény Túra (Nagymaros – Dunakeszi) Esemény ideje: május 05. (vasárnap) Helyszín: Nagymaros, Komp kikötő, Béla Király sétány (Dunapart) Nevezési díj: 7 000.-Ft/fő Max. létszám: 80 fő Min. létszám amitől megtartjuk: 10 fő Kezdési időpont: 10:00 Meddig tart kb.: 13:30-14:00 Táv: 30 km Ötpróba pont: 4 pont Leírás az eseményhez: Nagymaros, komp kikötő mellől megindulva lefelé evezés a Dunán, Dunakeszi felé. A túra annak ellenére, hogy „csak” lefelé kell evezni azért fizikailag megerőltető, így előképzettség, (az túra előtt sárkányhajó edzésen vagy rövidebb távú leevezéseken való részvétel) ajánlott. Maga az evezés összesen kb. 3 óra, a hosszabb – rövidebb pihenőkkel együtt lesz 4 óra a teljes időtartam. Hasznos információ: Érkezés: 9:30-9:55 között. Program: Érkezés Nagymaros kompkikötőhöz. A gyors regisztrációt, majd a rövid szárazföldi biztonsági-és technikai oktatást követően a hajók vízre bocsájtása után evezés Dunakeszire. A túra során természetesen több pihenőt is tartunk (pl.: Váccal szemben a Szentendrei- szigeten ki is szállunk pihenni.). Öltözet: Kényelmes, vízi sportolásra alkalmas ruházatban érdemes vízre szállni, az időjárástól függően (fürdőruha, póló, pulóver, rövid- és hosszú nadrág, kalap) és persze ami még jól jöhet: naptej, padra ülőke, törülköző, enni- és innivaló. Ha van már ötpróbás pólód, sapkád hozd el bátran és evezz abban, legyünk minél többen Ötpróbás felszerelésben. 😉 Lábbeli: A sárkányhajóba sportcipőben, szandálban, papucsban, de melegben akár mezítláb is be lehet szállni. A ruházat, cipő akár vizes is lehet evezés közben, (az esetleg hevesebb lapátolás során előforduló fröcsköléstől), ezért váltóruha ajánlott! A résztvevők számára lapátokat és mentőmellényeket biztosítunk. (A biztos úszástudással rendelkezők mellőzhetik a mentőmellényt, a helyszínen nyilatkozva.) FIGYELEM! A túra kezdő- és végpontja eltérő! Nagymaros, kompkikötőhöz való utazás egyénileg történik! Ha elfogadsz egy tippet… ajánlatos az autódat Dunakeszin hagyni, így miután leeveztünk a kocsid már ott fog várni Téged és a célba érkezést követően egyből hazaindulhatsz kényelmesen. Az utazási költség egyénileg fizetendő. A csomagokat, táskákat kérjük minimalizálni, mert a sárkányhajókban korlátozott a szabad csomaghely! A túra ideje alatt az alkoholfogyasztás nem megengedett! Bővebb információ: + 36 70 336 6460 A program rossz idő esetén elmarad! Az elmaradás ténye minimum 24 órával az esemény kezdete előtt lesz kihirdetve e-mail formájában. Fix esőnap nincs, de természetesen egy új időpontban megrendezésre kerül az esemény, melynek időpontját már a lemondást közlő e-mail tartalmazni fogja. A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Nagymaros

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI