Barion Pixel

Sárkányhajós Teljesítmény Túra Esztergom-Dunakeszi
2024. július 6. 10:00 (1 napos esemény)

NapÓraPercmp

NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 54 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Esztergom- Dunakeszi
Primás- sziget, Nagy- Duna sétány 4.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Esemény neve: Sárkányhajós Teljesítmény Túra (Esztergom-Dunakeszi) Esemény ideje: július 06. (vasárnap) Helyszín: 2500 Esztergom, Primás- sziget, Nagy- Duna sétány 4. Nevezési díj: 14 000.-Ft/fő Max. létszám: 85 fő Min. létszám amitől megtartjuk: 12 fő Kezdési időpont: 10:00 Meddig tart kb.: 16:00-17:00 Táv: 54 km Ötpróba pont: 6 pont Leírás az eseményhez: Esztergomból megindulva lefelé evezés a Dunán, Dunakeszi felé. A túra annak ellenére, hogy „csak” lefelé kell evezni azért fizikailag megerőltető, így előképzettség, (az túra előtt sárkányhajó edzésen vagy rövidebb távú leevezéseken való részvétel) ajánlott. Maga az evezés összesen kb. 6-7 óra, a hosszabb – rövidebb pihenőkkel együtt lesz 6-7 óra a teljes időtartam. Hasznos információ: Érkezés: 9:30-9:55 között. Program: Érkezés Esztergomba. A gyors regisztrációt, majd a rövid szárazföldi biztonsági-és technikai oktatást követően a hajók vízre bocsájtása után evezés Dunakeszire. A túra során természetesen több pihenőt is tartunk (pl.: Szobi zátony-sziget, Szentendrei-szigetcsúcs, Surány). A túra során ételcsomag vár Minket Szentendrei- sziget csúcson, ahol kb 1 órát pihenőnk lesz, valamint ebédünk és frissítünk.(1 ételcsomag + friss vizet kapunk) Öltözet: Kényelmes, vízi sportolásra alkalmas ruházatban érdemes vízre szállni, az időjárástól függően (fürdőruha, póló, pulóver, rövid- és hosszú nadrág, kalap) és persze ami még jól jöhet: naptej, padra ülőke, törülköző, enni- és innivaló. Ha van már ötpróbás pólód, sapkád hozd el bátran és evezz abban, legyünk minél többen Ötpróbás felszerelésben. 😉 Lábbeli: A sárkányhajóba sportcipőben, szandálban, papucsban, de melegben akár mezítláb is be lehet szállni. A ruházat, cipő akár vizes is lehet evezés közben, (az esetleg hevesebb lapátolás során előforduló fröcsköléstől), ezért váltóruha ajánlott! A résztvevők számára lapátokat és mentőmellényeket biztosítunk. (A biztos úszástudással rendelkezők mellőzhetik a mentőmellényt, a helyszínen nyilatkozva.) FIGYELEM! A túra kezdő- és végpontja eltérő! A Esztergomba való utazás egyénileg történik! Ha elfogadsz egy tippet… ajánlatos az autódat Dunakeszin hagyni, így miután leeveztünk a kocsid már ott fog várni Téged és a célba érkezést követően egyből hazaindulhatsz kényelmesen. Az utazási költség egyénileg fizetendő. A csomagokat, táskákat a hajótárolóban, zárt helyen lehet hagyni! A túra ideje alatt az alkoholfogyasztás nem megengedett! Bővebb információ: + 36 70 336 6460 A program rossz idő esetén elmarad! Az elmaradás ténye minimum 24 órával az esemény kezdete előtt lesz kihirdetve e-mail formájában. Fix esőnap nincs, de természetesen egy új időpontban megrendezésre kerül az esemény, melynek időpontját már a lemondást közlő e-mail tartalmazni fogja. A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Esztergom

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI