Barion Pixel

Sárkányhajóval Szentendréről a Római-partig
2022. május 7. 16:00 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen sajnos nem lesz jelen az Ötpróba sátra, így nincs lehetőséged átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 12 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Szentendre postás strand
Strand utca

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Esemény neve: Sárkányhajóval Szentendréről a Római-partig
Esemény ideje: május 07. (szombat)
Indulás: 2020 Szentendre, Strand utca (Postás strand)
Érkezés: Római-part (Rozgonyi Piroska utca:
47.57339409146387, 19.065902551247106)
Nevezési díj: 6 000.-Ft/fő
Max. létszám: 72 fő
Min. létszám amitől megtartjuk: 12 fő
Kezdési időpont: 16:00
Meddig tart kb.: 17:30-18:00
Táv: 12 km
Ötpróba pont: 2 pont
Leírás az eseményhez: Szentendréről, a Postás strandról megindulva evezés a Dunán, végig lefelé egészen a Római-partig. A túra fizikailag nem megerőltető, hiszen végig lefelé haladunk a Dunán. Nehézséget legfeljebb a 1-2 órás időtartam okozhat azoknak, akik nem szeretnek túl sokat egy helyben ülni.  A kellemetlenségekért viszont mindenkit kárpótol a csodálatos panoráma!
Hasznos információ: Érkezés: 15.30-15:55 között.
Program: Érkezés Szentendrére, a Postás strandra. A gyors regisztrációt, majd a rövid szárazföldi biztonsági-és technikai oktatást követően a hajók vízre bocsájtása után evezés egészen a Római-partig. Maga az evezés összesen kb. 1 1/2 óra, a hosszabb – rövidebb pihenőkkel együtt lesz 2 óra a teljes időtartam.
Öltözet: Kényelmes, vízi sportolásra alkalmas ruházatban érdemes vízre szállni, az időjárástól függően (fürdőruha, póló, pulóver, rövid- és hosszú nadrág, kalap) és persze ami még jól jöhet: naptej, padra ülőke, törülköző, enni- és innivaló. Ha van már ötpróbás pólód, sapkád hozd el bátran és evezz abban, legyünk minél többen Ötpróbás felszerelésben. 😉 Lábbeli: A sárkányhajóba sportcipőben, szandálban, papucsban, de melegben akár mezítláb is be lehet szállni. A ruházat, cipő akár vizes is lehet evezés közben, (az esetleg hevesebb lapátolás során előforduló fröcsköléstől), ezért váltóruha ajánlott!
A résztvevők számára lapátokat és mentőmellényeket biztosítunk. (A biztos úszástudással rendelkezők mellőzhetik a mentőmellényt, a helyszínen nyilatkozva.)
FIGYELEM! A túra kezdő- és végpontja eltérő! A Szentendrére való utazás egyénileg történik! Ha elfogadsz egy tippet… ajánlatos az autódat a Római-partnál hagyni, parkold le ott, majd utazz ki a Római-partot érintő H5 Hévvel a Szentendre végállomásig. Ezután sétálj el a szentendrei Postás strandig, ahol gyülekezik majd a csapat. Így miután leeveztünk a Római-partig a kocsid már ott fog várni Téged és a célba érkezést követően egyből hazaindulhatsz kényelmesen. Az utazási költség egyénileg fizetendő.
Értéktárgyakat a hajóba csak saját felelősségre lehet hozni, azok biztonságos (vízmentes) csomagolásáról mindenkinek magának kell gondoskodnia.
A túra ideje alatt az alkoholfogyasztás nem megengedett!
Bővebb információ: + 36 70 336 6460
A program rossz idő esetén elmarad! Az elmaradás ténye minimum 24 órával az esemény kezdete előtt lesz kihirdetve e-mail formájában. Fix esőnap nincs, de természetesen egy új időpontban megrendezésre kerül az esemény, melynek időpontját már a lemondást közlő e-mail tartalmazni fogja.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI