Barion Pixel

MAPEI Tour de Zalakaros
2024. június 22. 08:00 – június 23. (2 napos esemény)

NapÓraPercmp

NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 137 km
  • 66 km
  • 34 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Karos Korzó
8749 Zalakaros, Szőlő utca 16.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

MAPEI Tour de Zalakaros 2024. június 22-23. A MAPEI Tour de Zalakaros az ország egyik legnagyobb országúti kerékpáros rendezvénye, egy igazi kerékpáros jamboree, ahol bármely korosztály próbára teheti magát. A kísérőprogramokkal tarkított, egész hétvégét felölelő versenyhétvégén öt különböző versenyszámban próbálhatják ki magukat a résztvevők. 2024. június 22. (szombat) Szabadics Ride Company Challenge – céges csapatverseny (38 km) Nilfisk Kids’ Ride – gyerekverseny (Karos Korzó területén) 2024. június 23. (vasárnap) Spirit Auto Skoda Országúti Maraton – hosszútáv (137 km) Villtek Teljesítménytúra – középtáv (66 km) Karos Spa Kis-Balaton Családi Bringatúra – rövidtáv (34 km) FONTOS! Ötpróba pontokat az adott versenyszámot sikeresen teljesítők (akik a nevezés során megadják ötpróba azonosítójukat) gyűjthetnek a következő versenyszámok esetében: csapatverseny, hosszútáv, középtáv. Az időmérés biztosított. A versenyeredmények a helyszínen és a verseny honlapján elérhetők.

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Zalakomár

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

országúti kerékpár2024. február 24. V. Balatoni Téli Bringa Túra
országúti kerékpár2024. április 21. Gödöllő Tavaszi Kerékpáros teljesítménytúra
országúti kerékpár2024. április 27. LAST MINUTE PRÓBÁK BICSKÉN
országúti kerékpár2024. április 27. Mátra Ring

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

országúti kerékpár2024. június 22. MAPEI Tour de Zalakaros