Barion Pixel

SZÉP Kihívás
2024. május 11. 08:00 (1 napos esemény)

NapÓraPercmp

NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 204 km
  • 264 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Auchan Áruház hátsó parkoló
Dunaföldvári út 2.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

A SZÉP Kihívás az alföldi bringások Balaton-köre, ahogy egyik kedves barátunk megfogalmazta. Valóban, hiszen a táv nagyságrendileg ugyanaz, ugyanakkor akad egy aprócska, ám annál jelentőségteljesebb, csábító különbség is: nálunk elfáradás esetén nincs természetes akadálya a túraközpontba történő rövidebb visszaérkezésnek, ezért szinte tét nélkül teheti magát próbára bárki, hogy tényleg megért-e a kétszáz kilométeres távra. 

Kerékpáros teljesítménytúránk Kecskemét városa körül zajlik, annak közigazgatási határain kívül, alacsonyforgalmú közutakon. Arra a kérdésre keresik a résztvevők a választ, hogy vajon el bírnak-e számolni kétszázig? Tizenkét órát adunk a feladatra, de természetesen megbecsüljük azokat is, akik a szintidőből kicsúszva érnek célba, vagy akik nem a teljes távot tekerik végig, hiszen azzal, hogy egy várost kerülnek körbe, adott a lehetőség arra is, hogy elfáradás esetén hamarabb, az alaptávot rövidítve térjenek vissza a túraközpontba.
Teljesítménytúránk fő célja, hogy mindenki megszeresse a mozgást, kerékpározást és egyben nagyszerű hétvégi lehetőség, hogy együtt tudjon a család minden tagja sportolni, ezért több táv közül választhatnak nevezőink.
Regisztráció a helyszínen:

Előnevezés megerősítése, felelősségvállalási nyilatkozat aláírása, itiner felvétele, legkésőbb reggel 7:30-ig a túraközpontban.
Túraközpont nyit: reggel 6 órakor.
Esetleges csomagmegőrzést biztosítani tudjuk.
Előnevezés megerősítését, helyszíni regisztrációt kérjük, ne a regisztráció végére időzítsétek!
Rajt és Cél: A túraközponttól lassú rajttal együtt gurulunk ki reggel 8 órakor, majd pár kilométer után éles rajt, és onnantól mindenki a maga tempójában, önállóan teljesíti a túratávot.

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Kecskeméti vasútállomás

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

országúti kerékpár2024. május 4. 17. Tour de Tisza-tó
országúti kerékpár2024. május 11. Cserehát Ring
országúti kerékpár2024. május 11. 17. Vitézlő
országúti kerékpár2024. május 11. SZÉP Kihívás

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

országúti kerékpár2024. május 11. SZÉP Kihívás