Barion Pixel

SZÉP Kihívás
2024. május 11. 08:00 (1 napos esemény)

NapÓraPercmp

NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 204 km
  • 264 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Auchan Áruház hátsó parkoló
Dunaföldvári út 2.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

A SZÉP Kihívás az alföldi bringások Balaton-köre, ahogy egyik kedves barátunk megfogalmazta. Valóban, hiszen a táv nagyságrendileg ugyanaz, ugyanakkor akad egy aprócska, ám annál jelentőségteljesebb, csábító különbség is: nálunk elfáradás esetén nincs természetes akadálya a túraközpontba történő rövidebb visszaérkezésnek, ezért szinte tét nélkül teheti magát próbára bárki, hogy tényleg megért-e a kétszáz kilométeres távra. 

Kerékpáros teljesítménytúránk Kecskemét városa körül zajlik, annak közigazgatási határain kívül, alacsonyforgalmú közutakon. Arra a kérdésre keresik a résztvevők a választ, hogy vajon el bírnak-e számolni kétszázig? Tizenkét órát adunk a feladatra, de természetesen megbecsüljük azokat is, akik a szintidőből kicsúszva érnek célba, vagy akik nem a teljes távot tekerik végig, hiszen azzal, hogy egy várost kerülnek körbe, adott a lehetőség arra is, hogy elfáradás esetén hamarabb, az alaptávot rövidítve térjenek vissza a túraközpontba.
Teljesítménytúránk fő célja, hogy mindenki megszeresse a mozgást, kerékpározást és egyben nagyszerű hétvégi lehetőség, hogy együtt tudjon a család minden tagja sportolni, ezért több táv közül választhatnak nevezőink.
Regisztráció a helyszínen:

Előnevezés megerősítése, felelősségvállalási nyilatkozat aláírása, itiner felvétele, legkésőbb reggel 7:30-ig a túraközpontban.
Túraközpont nyit: reggel 6 órakor.
Esetleges csomagmegőrzést biztosítani tudjuk.
Előnevezés megerősítését, helyszíni regisztrációt kérjük, ne a regisztráció végére időzítsétek!
Rajt és Cél: A túraközponttól lassú rajttal együtt gurulunk ki reggel 8 órakor, majd pár kilométer után éles rajt, és onnantól mindenki a maga tempójában, önállóan teljesíti a túratávot.

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Kecskeméti vasútállomás

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

országúti kerékpár2024. február 24. V. Balatoni Téli Bringa Túra
országúti kerékpár2024. április 21. Gödöllő Tavaszi Kerékpáros teljesítménytúra
országúti kerékpár2024. április 27. LAST MINUTE PRÓBÁK BICSKÉN
országúti kerékpár2024. április 27. Mátra Ring

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

országúti kerékpár2024. május 11. SZÉP Kihívás