Barion Pixel

SporTolna Triatlon Fesztivál
2024. július 27. 17:00 – július 28. (2 napos esemény)

NapÓraPercmp

NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • sprinttáv

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Kajak-Kenu pálya céltorony
GPS:46.438352 18.869826

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

A triatlon  ötpróba esemény a SporTolna Triatlon Fesztivál versenypályáin, de attól időben elkülönűlve kerül megrendezésre Fadd-Dombori üdölőtelepen. Versenyengedély nem szükséges! A 750 m úszás a Duna holtágában, a 20 km kerékpár sík, forgalomtól lezárt jó minőségű aszfalt úton – bármilyen műszakilag megbízható kerékpár használható, fejvédő viselése kötelező- az 5 km futás sík, főként aszfalt borítású úton zajlik. Részletek a www.sportolna.com oldalin illetve FB és Instagram oldalainkon elérhető-

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Tolna-Mözs

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

triatlon2024. június 8. Keszthely Triathlon 2024
triatlon2024. június 23. XIX. Mogyi Triatlonverseny
triatlon2024. július 6. XL: Vasi Vasember

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

úszás2024. július 26. SporTolna Triatlon Fesztivál
triatlon2024. július 27. SporTolna Triatlon Fesztivál