Barion Pixel

Old Lake Man Rövidtávú Triatlon Országos Bajnokság és Középtávú Amatőr Kupa
2024. július 13. 10:00 – július 14. (2 napos esemény)

NapÓraPercmp

NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • rövidtáv
  • középtáv

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Kastély tér
1

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Immáron 8. alkalommal kerül megrendezésre Tatán az Old Lake Man Rövidtávú Triatlon Országos Bajnokság és Középtávú Amatőr Kupa, Kastély tér központtal az Öreg-tó partján illtve az Eszterházy Kastélykertben. Az úszás versenyszám a tatai Öreg-tóban, a kerékpározás Tata-Nagyigmánd közti útszakaszon,  a futás természetesen az Öreg-tó körül kerül lebonyolításra.

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Tata

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

triatlon2024. június 8. Keszthely Triathlon 2024
triatlon2024. június 23. XIX. Mogyi Triatlonverseny
triatlon2024. július 6. XL: Vasi Vasember

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI