Barion Pixel

HÉTVÉGI CSILLAG VÍZITÚRA A TISZA ÉS AZ ÖREG TÚR FOLYÓKON
2024. augusztus 2. 08:30 – augusztus 4. (3 napos esemény)

NapÓraPercmp

NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 14 km
  • 24 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Vidám Delfin kemping
Kis utca 23-25

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Hétvégi csillag vízitúra a Tisza és az Öreg Túr folyókon kenutúránk az egyik kedvenc vízitúrás hétvégi program, az Öreg Túr és a Felső – Tisza legszebb két szakaszának bebarangolásával. Kenutúránkat mindenkinek javasoljuk, aki egy kellemes hosszú hétvégét szeretne eltölteni sportosan a természetben. A vízitúra bázisa a Vidám Delfin Kemping és Panzió Tiszabecsen, ahol sátras és panziós elhelyezést egyaránt igényelhetnek. E vízitúra keretén belül megismerkedhetnek az Öreg Túr és a Tisza legszebb szakaszaival. Hétvégi csillag vízitúra a Tisza és az Öreg Túr folyókon vízitúránk két szakasza: • Kölcse – Túristvándi (14 fkm) • Tiszabecs – Szatmárcseke (24 fkm)

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Fehérgyarmat

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI