Barion Pixel

Elindult a jelentkezés a Vizesgála – Ötpróba úszóversenyére!

Ugorj fejest az ország legimpozánsabb medencéjébe!

A Duna Aréna legendás versenymedencéje számos magyar sportsiker helyszíne, ahol bajnokaink brillíroznak világversenyről világversenyre. Most Te is átélheted milyen egy exkluzív Arénában vízbe csobbanni olimpiai, Világ – és Európa-bajnok sportolóink társaságában. Extraként Ötpróba pontokat gyűjthetsz, sőt egy Ötpróbás úszósapkával is megajándékozunk. Ha ez még mindig nem lenne elég, részt vehetsz egy ingyenes kardiológiai szűrővizsgálaton is! A szűrést Dr. Merkely Béla, a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika igazgatója, egyetemi tanár, az MTA doktora és kiváló szakemberekből álló csapata végzi majd 08:00-15:00 óra között!

 

3000 MÉTER: 3 PONT
1500 MÉTER: 2 PONT
500 MÉTER: 1 PONT

 

Az eseményen 18 év felettiek kizárólag védettségi igazolvánnyal vehetnek részt, 18 év alattiak védettségi igazolvány nélkül is jogosultak a részvételre, viszont csakis olyan felnőtt kísérővel, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal. Felnőttek esetében a védettségi igazolvány megléte a helyszínen ellenőrzésre kerül.

 

Az úszóversenyen való részvétel előzetes regisztrációt igényel. Jelentkezz mielőbb, mert a résztvevők száma korlátozott!

JELENTKEZÉS