Barion Pixel

Black weekend a GeoGo-val!

Black weekend kicsit másképp! November 25-én Black Friday, így ennek alkalmából egy egész hétvégés GeoGo kihívást szervezünk Nektek!

Teljesíts november 25. és 27. között egy vagy több tetszőlegesen választott Ötpróba – Maradj Fitten útvonalat a GeoGo-ban, mi pedig a kihívás során megszerzett pontokat nem számítjuk bele a novemberi maximálisan gyűjthető, 4 virtuális Ötpróba-pontba!

Mutatjuk a részleteket:

A Black Friday a vásárlásról szól, ám itt az ideje, hogy ne csak a bevásárló központokban, hanem a szabadban is tölts időt az adventi időszak megkezdése előtt. Sportolj és gyűjtsd az Ötpróba pontokat a GeoGo Black weekendjén!

Helyszín: 239 Ötpróba – Maradj Fitten pálya, mely csak Rád vár és arra, hogy szabadon sportolj és bezsebeld a teljesítéseidért járó Ötpróba pontokat. Erre a napra „feloldjuk a korlátozásokat”!

Miért érdemes csatlakozni:

Az Ötpróba hivatalos részvételi szabályzata szerint havonta maximum 4 pont abszolválható virtuális pontgyűjtés révén, melyre a fentebb említett GeoGo-val teljesíthető Ötpróba – Maradj Fitten pályák, illetve weboldalunkon a Virtuális Pontgyűjtés menüpont alatt található útvonalak adnak lehetőséget.

Azonban ezt a „kötöttséget november 25. és 27. között megszüntetjük az Ötpróba – Maradj Fitten útvonalak esetében. A „Black weekend kicsit másképp” kihívás alkalmával szeretnénk, ha minél több Ötpróbázónk – és leendő Ötpróbázónk – túrázna/futna/görkorizna/kerékpározna az Ötpróba – Maradj Fitten útvonalakon.

A kihívást szükséges bizonyos keretek és szabályok között tartanunk, így ezeket kérjük, mindenképpen vedd figyelembe:

  • A kihívás időtartama: november 25. 0:00 órától november 27. 23:59-ig tart
  • A kihívás a GeoGo alkalmazás segítségével az Ötpróba – Maradj Fitten útvonalakon teljesíthető
  • A 3 nap alatt maximálisan megszerezhető Ötpróba pontok száma: 12
  • Egy útvonalat csak egyszer lehet teljesíteni
  • Ugyanazon útvonalat abban az esetben sem lehet többször teljesíteni, ha az két különböző sportágban történik (tehát például nem lehet ugyanott futni és túrázni is)
  • A kihívás során megszerzett pontok nem számítanak bele a novemberi maximálisan gyűjthető 4 virtuálisan megszerezhető Ötpróba-pontba, azokat ettől függetlenül is megszerezhetik az Ötpróbázók
  • Az Ötpróba pontok a teljesítés sorrendjében kerülnek jóváírásra, így a 12 pont felett történő teljesítéseket nem tudjuk jóváírni (még akkor sem, ha az egy új sportágban való teljesítést jelentene)

 

Csatlakozz Te is a kihíváshoz, vezesd le a vásárlás során felgyülemlett feszültséget sportolással és gyűjtsd az Ötpróba pontokat!