Barion Pixel

Az Ötpróba legsportosabb közösségei

A szeptember 25-i Vizesgálán nem csak arra derült fény, hogy kik utazhatnak a pekingi olimpiára, hanem a csoportos pontgyűjtés végeredményét is kihirdettük.

Az egyéni pontgyűjtés mellett az Ötpróbában igyekeztünk a legsportosabb közösségeket is jutalmazni, így négy kategóriában is versenyt hirdettünk: családok, iskolák, munkahelyek és baráti társaságok tagjai igyekeztek minél több egységet gyűjteni az értékes nyereményekért.

Érdemes is volt minél aktívabbnak lenni a játék során, hiszen a május 31-én lezárult programunk, az Ötpróba Tokióba csoportos szabályzata alapján értékes nyereményekért folyt a vetélkedés. A több százezer forint értékű sportruházat vásárlási utalványokat a különböző kategóriákban az alábbi csapatok érdemelték ki teljesítményükkel.

Családok:

  1. Kolozsi-család – 1479 pont
  2. Remecz-család – 1165 pont
  3. Varga-család – 1032 pont

Iskolák (ebben a kategóriában egyetlen tanintézmény regisztrált csupán):

  1. BGSZC Keleti Károly Közgazdasági Szakgimnáziuma – 3106 pont

Munkahelyek (ez volt az egyetlen kategória, ahol nem az összpontszám, hanem a csoportban szereplő tagokra vetített, egy főre jutó átlagpontszám alapján hirdettünk végeredményt):

  1. Sberbank – hajrá! – 1206 (201 átlagpont)
  2. Robert Bosch Kft. – 483 (161 átlagpont)
  3. Országos Onkológiai Intézet – 511 (127 átlagpont)

Baráti társaságok:

  1. Távfutóművek – 3515 pont
  2. Tokiói különítmény – 2828 pont
  3. Futóbarátság – 2124 pont

Valamennyi győztes közösségnek gratulálunk a négy év alatt mutatott teljesítményéhez! A csapatokat létrehozó Ötpróbázókkal a regisztrációjuk során megadott e-mail címükön keresztül hamarosan felvesszük a kapcsolatot a vásárlási utalványok felhasználása tekintetében.