Barion Pixel

2022: ezeket a napokat jól vésd be a naptáradba!

Mindenhol készül a 2022-es versenynaptár, most már nálunk is többségében ismert a jövő évi, saját rendezésű eseményeink időpontja. Kérünk, ezeket a napokat jegyezd fel a naptáradba és gyere velünk sportolni, egész biztos, hogy nem bánod meg!

Nagyon bízunk benne, hogy 2022-ben zavartalanul meg tudjuk rendezni eseményeinket. Természetesen az ismert okok miatt az időpontváltozás jogát fenntartjuk, de bízunk benne, hogy nem lesz szükség események elhalasztására, illetve törlésére.

Még egy program időpontjával tartozunk nektek, a 18 év – 18 km Európai Uniós futás kapcsán vannak még kérdések, de mihelyst lesz fix időpont, közzétesszük azt is.

Jövőre is lesz BBU Föld Alatti Futás, február 20-án, több távon, erre az eseményre már nevezni is tudsz az alábbi linken:

https://bbu.hu/fold-alatti-futas/

A Nagy Sportágválasztó tavaszi és őszi eseményén megint több, mint 100-100 sportág mutatkozik be, illetve már-már megszokottan a Nagy Hangszerválasztó is része az eseménynek, ahol a hagyományoknak megfelelően péntekenként az óvodákat és iskolákat, szombatonként az egyéni látogatókat és családokat várjuk.

A Mozgás Éjszakája mindig különös hangulattal bír, megint sok meglepetéssel készülünk, hisszük, hogy újra el tudjuk varázsolni a sport szerelmeseit és azokat is, akik még csak ismerkednek a mozgás világával.

A Kolonics György Emlékfutás – egyedüli eseményként, mely egyik évben sem maradt el, a vírushelyzet nem tudta útját állni – 2022-ben is több távval és közösségi élménnyel várja az érdeklődőket, és ezúttal is lesz lehetőség sárkányhajózni.

Minden rendezvényünk esetében azonnal kitesszük a regisztrációs linket, ahogy aktuális lesz, figyeljétek továbbra is honlapunk cikkeit és a közösségi oldalaink bejegyzéseit!

 

Saját rendezésű eseményeink időpontjai:

 

Február 20. BBU Föld Alatti Futás

Május 27-28. Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó

Június 17. Mozgás Éjszakája

Június 26. Szent László Napi Futás

Szeptember 9-10. Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó

Október 23. Kolonics György Emlékfutás

Október 29. BBU Halloween Run