Barion Pixel

XXI. MOTHERSON SZIGETKÖZ FÉLMARATON

AZ ESEMÉNY RÖVID BEMUTATÁSA

A rendezvény a mosonmagyaróvári UFM Arénában került megrendezésre, innen rajtoltak a sportolók és ide is értek célba.
A résztvevők 5, 10 és 21 km-es távok közül választhattak. Ezenkívül a szervezők lehetőséget biztosítottak a kezdő futóknak (2 km) és 400 m-es óvodás futamot is indítottak.

HANGULATJELENTÉS

Az esemény remek hangulatban zajlott, végig szólt a zene és helyszíni műsorközlő is buzdította a futókat, igazi kellemes, családias légkört teremtve a kilátogató családtagokkal, szurkolókkal karöltve.
Az időjárás az évszaktól eltérően szokatlanul meleg volt – közel 30 fok –, mely nem könnyítette meg a versenyzők dolgát.

LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

Időpont:2024. április 14.

ESEMÉNY HELYSZÍNE

UFM Aréna
Gorkij u. 3.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

INDULÓK SZÁMA

  • 800 fő

TÁVOK, PONTOK

  • 21 km
  • 10 km
  • 5 km

AZ ESEMÉNY SZERVEZETTSÉGE

A szervezők célja idén is a szabadidősport népszerűsítése volt, így mindent megtettek a sikeres lebonyolítás érdekében. Nagy hangsúlyt fektettek az útvonalak kialakítására, igyekeztek megmutatni a térség és a város nevezetes, szép pontjait.

ÍGY LÁTTUK MI

Remek hangulatú és jól szervezett rendezvényen vehettünk részt, rengetegen jöttek el és teljesítették a kiválasztott távok egyikét – vagy akár több távot is. Minden precízen, időben lezajlott, csúszásról, problémáról szó sem lehetett, így csak dicsérő szavakat írhatunk.