Barion Pixel

VII. KIS-DUNA MARATON

AZ ESEMÉNY RÖVID BEMUTATÁSA

Az esemény versenyközpontjául a Ráckevei Szent Imre Katolikus Iskola szolgált. A tornateremben került kialakításra a versenyközpont, a rajt és cél terület pedig közvetlenül a Duna parton, illetve itt kaptak helyet a kiállítók is. A visszaérkezéskor a parton kaptak a futók oklevelet és érmet, itt volt az eredményhirdetés is. Reggel 7:15-től lehetett a rajtcsomagokat átvenni, az épületben kialakított öltözőket használni. A 9 órai gyerek nyuszi futás után rajtoltak a maratoni táv futói, Ráckeve belvárosán át, a Dömsöd-Szigetcsúcs útvonalakon át.

HANGULATJELENTÉS

A helyszínre érkezéskor a szervezők már nagyon készültek, rajtra készen várták az érkezőket. A „versenyiroda” már a hivatalos nyitvatartási idő előtt megtelt és egészen zárásig élettel teli volt. Az időjárás igazi jó kora tavaszi volt, így rengetegen jöttek már reggel 7 órától, kis gyerekes családok és az idősebb korosztály is. A maratoni táv után mindenki közösen, jó hangulatban fogyasztotta a szervezők által készített ebédet az iskola étkezőjében. Nagy örömünkre ezen a rendezvényen is sokan használták mind az előző, mind pedig a mostani Ötpróba-ciklus felszereléseit.

LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

Időpont:2024. április 7.

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Szent Imre Katolikus Általános Iskola
Szent István tér 22.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

INDULÓK SZÁMA

  • 645 fő

TÁVOK, PONTOK

  • 10 km
  • 21.1 km
  • 42.2 km

AZ ESEMÉNY SZERVEZETTSÉGE

A versenyközpont az iskola tornatermében került kialakításra. Itt volt a nevezés és a frissítés, mosdó lehetőség. A vártnál sokkal többen érkeztek a jó idő miatt, akik megfelelően kijelölt útvonalakon teljesíthették a különböző távokat.

ÍGY LÁTTUK MI

Jól szervezett, nagy létszámú, kiváló hangulatú esemény volt, amelynek egyedül a versenyközpontja bírna el még talán több irányítótáblát. Ettől függetlenül is csak ajánlani tudjuk!