Barion Pixel

GENERALI RUN BALATONFÜRED

AZ ESEMÉNY RÖVID BEMUTATÁSA

A tizenegyedik alkalommal megrendezett Generali Run Balatonfüred a Balaton partján a gyönyörű Vitorlás térről indult, itt lett kialakítva a versenyközpont és a rajt-cél zóna is.
A résztvevők különböző távokon mérettethették meg magukat: 6.5, 10.5, 21.1 és 42.2 km-en, ezen kívül váltóban is lehetett indulni, sőt babakocsis futásra is volt lehetőség.
A szervezők idén is gondoltak a gyerekekre, a délután folyamán különböző távokon ők is rajthoz állhattak.

HANGULATJELENTÉS

Az esemény végig remek hangulatban zajlott, szólt a zene és a helyszíni műsorközlők is folyamatosan tájékoztatták az érdeklődőket, családtagokat. Napsütéses, szinte nyári idő révén rengetegen látogattak ki a helyszínre szurkolni a sportolóknak, vagy csak gyönyörködni a csodás panorámában.
Ami az egyik oldalon pozitív, az a másikon negatív: a meleg időjárás kellőképpen megnehezítette a futók dolgát, nehéz kihívás elé állítva őket. A nem ideális futókörülmények ellenére is mindenki vidám és pozitív volt a célba érkezést követően.

LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

Időpont:2024. április 13.

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Vitorlás tér
Balatonfüred, Vitorlás tér

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

INDULÓK SZÁMA

  • 1200 fő

TÁVOK, PONTOK

  • 6.5 km
  • 10.5 km
  • 21.1 km
  • 42.2 km

AZ ESEMÉNY SZERVEZETTSÉGE

A Maratonman versenyekhez méltón most is egy jól szervezett eseményen vehettünk részt: a különböző futamok pontosan, a versenykiírásban meghirdetettek szerint rajtoltak el. A szervezők idén is nagy hangsúlyt fektettek a pálya kialakítására is, a zárt pályának köszönhetően mindenki biztonságos körülmények között versenyezhetett.

ÍGY LÁTTUK MI

Az eseménnyel kapcsolatban csak pozitívan tudunk nyilatkozni: a szervezők újfent kitettek magukért, a szokásoknak megfelelően precíz szervezés és remek hangulat jellemezte a napot. Csupa mosolygós és elégedett arcot láthattunk a Balaton északi partján.