Barion Pixel

Zalaegerszegi Szilveszteri Hegyimaraton
2024. december 31. 09:00 (1 napos esemény)

NapÓraPercmp

NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 10 km
  • 24 km
  • 41 km
  • 3,5 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Zalaegerszeg
8900 Zalaegerszeg, Göcseji út 16.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Távok:

letölthető útvonalak

„Majdnem marathon” 40,9 km

(végig a piros M jelzésen: Tv torony – Aranyoslap – Jánkahegy – Alsójánkahegyi út – Bartók Béla út – Szállítók u. – Zrínyi Miklós út – Zalabesenyő – Botfa – Bozsoki-hegy – Csácsi-hegy – Parkerdő – Balatoni úti felüljáró – Stadion út – Október 6. tér – Kaszaháza – Neszele – Hock J. út – Gógán-hegy – Ebergény – Gasparich út – Platán sor – Spar áruház – Deák SZKI)

Időmérés:

• Chipes rendszerrel a korido.hu időmérő cég által. (részletek: www.korido.hu).

• Az időmérés abban a pillanatban indul, amikor áthaladsz a rajtvonalon elhelyezett chipszőnyegen, tehát NEM a rajtpisztoly eldördülésének időpontjában! Éppen ezért nem érdemes tolakodni, lökdösődni, a tiszta futóidődet rögzíti a rendszer!

A nevezési felületen meg kell adnod a tervezett időeredményedet, ami alapján rajtzónákat alakítunk ki, a tolakodás elkerülése érdekében nagyon fontos, hogy a futóidődnek megfelelő zónába állj be!!!

• Az egyedi rajtszám egyúttal egyszer használatos chipet is tartalmaz, vigyázzatok rá! Minden adatot a chip fog rögzíteni, melyet a rajtcsomagban találjátok meg.

• A rajtszámot a chippel együtt megtarthatjátok.

• A közép és hosszú távokon indulók részidő eredményét manuálisan rögzítjük! Fontos, hogy a mérőpontokon elöl, jól láthatóan elhelyezett rajtszámmal haladjatok át!

Ruhatár:

Közkívánatra a teremből ruhatárat alakítunk ki, ahová a rajtszám felmutatásával tudod elhelyezni a ruhádat. Fontos! A kiadás szintén a rajtszám felmutatása alapján fog történni!!!

Egyéb információk :

• Útlezárás nincs, kérünk MINDENKIT a KRESZ SZABÁLYAINAK MARADÉKTALAN BETARTÁSÁRA! A veszélyes kereszteződésekben biztosítjuk az átfutást, de ez nem mentesít senkit az elsőbbségre vonatkozó szabályok betartása alól!

• MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE INDUL !

• A maratoni futópálya jelölése M betűjellel és nyilakkal történik. A kritikus pontokon pályaellenőrzés lesz, aki nem halad át ezeken a pontokon, azt kizárjuk az eredménylistából és díjazásban sem részesülhet.

• A célban szokásos tea, szendvics, üdítő, forralt bor, egy kis buli előzetes, koccintás pezsgővel.

5 frissítő pont, Szintidő: 5 óra 29 perc

„Erős félmarathon” 24,2 km

(a piros M, majd a piros 24 jelzésen: Tv torony – Aranyoslap – Jánkahegy –Botfa – Bozsok – Balatoni út – Tesco-nál Berzsenyi út – belváros – / Kossuth utca – Göcseji út / Deák SZKI)

3 frissítő pont, Szintidő: 2 óra 59 perc

\”Jövőre ebből is lehet marathon” 10,1 km

(Tv torony – Aranyoslap – Jánkahegy – Mátyás király utca – Göcseji út – Deák SZKI)

1 frissítő pont, Szintidő: 1 óra 49 perc

„Kezdő marathon” 3,5 km

(Deák SZKI – Göcseji úti kerékpárút – Köztársaság úti elágazó – fordító és vissza – Deák SZKI)

Eredményhirdetés 3.5km / 10km (tervezett): 10:50 órakor

Eredményhirdetés 24km / 40,9km (tervezett): 13:00 órakor

Közös fotó maratonistákkal: 14 órakor

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Zalaegerszeg, Zrínyi út vasútállomás

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

futás2024. május 11. 17. Vitézlő
futás2024. május 18. Krones Run

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI