Barion Pixel

Parlament SUP túra
2022. július 24. 13:00 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen sajnos nem lesz jelen az Ötpróba sátra, így nincs lehetőséged átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 10 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

SUP Budapest
Kossuth Lajos üdülőpart 81.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Nevezési díj: 4000.-Ft/fő (saját eszközzel) 7000.-Ft/fő (az eszköz bérleti díját is tartalmazza)

Max létszám: 18 fő

Jelentkezési határidő: minden héten péntek 12 óra

Lupa-sziget kerülő túránkon a SUP Budapest bázisán találkozunk, majd busszal indulunk fel a Lupa-szigethez. Itt vízre szállunk és a szigetet megkerülve visszaevezünk a Római-partra. Bár az vízre szállás elején egy darabig sodrás ellenében evezünk mégis kezdők számára is élvezetes, természetközeli élményt nyújt ez a túra.

Hasznos információ:
Program: Gyors regisztráció, majd SUP bevezető oktatás, evezéstechnika, vízen közlekedés szabályainak ismertetése, majd vízre szállás.
Öltözet: Kényelmes, vízi sportolásra alkalmas ruházatban érdemes vízre szállni, az időjárástól függően, és persze ami még jól jöhet: naptej, baseball sapka. Ha van már ötpróbás pólód, sapkád hozd el bátran és evezz abban, legyünk minél többen Ötpróbás felszerelésben.

A résztvevők számára a szakképzett oktatók mellett természetesen biztosítjuk a szükséges technikai felszerelést is (deszka, lapát, mentőmellény).
A program rossz idő esetén elmarad! Az elmaradás tényét minimum 24 órával az esemény kezdete előtt jelezzük e-mail formájában. Fix esőnap nincs, de természetesen egy új időpontban megrendezésre kerül az esemény, melynek időpontját már a lemondást közlő e-mail tartalmazni fogja.

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Budapest


TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI