Barion Pixel

Sárkányhajós Teljesítmény Túra (Zebegény-Dunakeszi)
2022. szeptember 10. 10:00 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen sajnos nem lesz jelen az Ötpróba sátra, így nincs lehetőséged átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 38 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Zebegény hajókikötő
Zebegény, Partifecske-strand, 2627

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Esemény neve: Sárkányhajós Teljesítmény Túra (Zebegény-Dunakeszi)
Esemény ideje: szeptember 10. (szombat)
Helyszín: 2627 Zebegény, Partifecske-strand
Nevezési díj: 8 500.-Ft/fő
Max. létszám: 80 fő
Min. létszám amitől megtartjuk: 12 fő
Kezdési időpont: 10:00
Meddig tart kb.: 15:30-16:30
Táv: 38 km
Ötpróba pont: 4 pont
Leírás az eseményhez: Zebegényből megindulva lefelé evezés a Dunán, Dunakeszi felé. A túra annak ellenére, hogy „csak” lefelé kell evezni azért fizikailag megerőltető, így előképzettség, (az túra előtt sárkányhajó edzésen vagy rövidebb távú leevezéseken való részvétel) ajánlott. Maga az evezés összesen kb. 4-5 óra, a hosszabb – rövidebb pihenőkkel együtt lesz 6-7 óra a teljes időtartam.
Hasznos információ: Érkezés: 9:30-9:55 között.
Program: Érkezés Zebegénybe. A gyors regisztrációt, majd a rövid szárazföldi biztonsági-és technikai oktatást követően a hajók vízre bocsájtása után evezés Dunakeszire. A túra során természetesen több pihenőt is tartunk (pl.: Szentendrei-szigetcsúcs, Surány).
Öltözet: Kényelmes, vízi sportolásra alkalmas ruházatban érdemes vízre szállni, az időjárástól függően (fürdőruha, póló, pulóver, rövid- és hosszú nadrág, kalap) és persze ami még jól jöhet: naptej, padra ülőke, törülköző, enni- és innivaló. Ha van már ötpróbás pólód, sapkád hozd el bátran és evezz abban, legyünk minél többen Ötpróbás felszerelésben. 😉 Lábbeli: A sárkányhajóba sportcipőben, szandálban, papucsban, de melegben akár mezítláb is be lehet szállni. A ruházat, cipő akár vizes is lehet evezés közben, (az esetleg hevesebb lapátolás során előforduló fröcsköléstől), ezért váltóruha ajánlott!
A résztvevők számára lapátokat és mentőmellényeket biztosítunk. (A biztos úszástudással rendelkezők mellőzhetik a mentőmellényt, a helyszínen nyilatkozva.)
FIGYELEM! A túra kezdő- és végpontja eltérő! A Zebegényre való utazás egyénileg történik! Ha elfogadsz egy tippet… ajánlatos az autódat Dunakeszin hagyni, így miután leeveztünk a kocsid már ott fog várni Téged és a célba érkezést követően egyből hazaindulhatsz kényelmesen. Az utazási költség egyénileg fizetendő.
A csomagokat, táskákat a hajótárolóban, zárthelyen lehet hagyni!
A túra ideje alatt az alkoholfogyasztás nem megengedett!
Bővebb információ: + 36 70 336 6460
A program rossz idő esetén elmarad! Az elmaradás ténye minimum 24 órával az esemény kezdete előtt lesz kihirdetve e-mail formájában. Fix esőnap nincs, de természetesen egy új időpontban megrendezésre kerül az esemény, melynek időpontját már a lemondást közlő e-mail tartalmazni fogja.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI