Barion Pixel

5. Veresi futónap
2024. október 6. 10:00 (1 napos esemény)

NapÓraPercmp

NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 7 km
  • 14 km
  • 21 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Búcsú tér
Mogyoródi u-Találkozó-Patak u által határolt terület

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Négy sikeres őszi és két téli jótékonysági futóverseny lebonyolítása után ötödik alkalommal kerül megrendezésre Veresegyházon a Veresi Futónap. A kisebbekre is gondolva, így a 400 méteres minifutam továbbra is a verseny részét képezi. Azoknak, akik visszatérő futók, nem lesz meglepetés a táv és a helyszín, hiszen idén is Veresegyház egyik legcsodásabb részén halad keresztül az útvonal, megkerülve a tavakat, az őszi fák alatt, természetközelben, de a városközponttól sem távol, ezáltal könnyen megközelíthető. Többnyire sík a terep kisebb szintkülönbséggel,  ami babakocsinak sem lehet akadály. Bárki – legyen az kicsi vagy nagy, fiatal vagy idős, amatőr vagy profi sportoló, kezdő vagy újrakezdő – megtalálhatja az optimális távot magának. Futhatsz a családoddal, barátaiddal, egyedül vagy akár egy csapat részeként – a jó hangulat és a maradandó, örömteli pillanatok garantáltak!

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Veresegyház

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

futás2024. február 24. FÖLD ALATTI FUTÁS
futás2024. március 16. VIII. Fuss Neki futófesztivál
futás2024. március 16. Fedrid Császta Trail

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

futás2024. október 6. 5. Veresi futónap