Barion Pixel

Fuss, Fotózz Mosolyogj a VI. Körös-körül a Körös körül Futófesztiválon
2024. szeptember 22. 08:00 (1 napos esemény)

NapÓraPercmp

NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 7 km
  • 14 km
  • 21 km
  • 42 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Szarvasi Vízi Színház
Petőfi u.7.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Mi lenne ennél ideálisabb helyszíne egy gyógyulás mottóval elindított élmény futásnak,mint a Holt-Körös partja, az Erzsébet-liget, az Arborétum? A verseny központja, a rajt/cél helyszíne a Szarvasi Vízi Színház . A futás útvonala elhalad a mocsári ciprusok mellett az Erzsébet-ligetben ,és  csodálatos kuriózum, hogy a futók a Szarvasi Arborétumban, a Bolza Marietta  sétányon futhatnak, és így átélhetik az erdő kivételes energiáját. Minden résztvevő egyedi fémből készült befutóérmet, befutóajándékot kap, illetve minden távon  az abszolút női és férfi, valamint a korcsoportonkénti 1-3 helyezettek részesülnek díjazásban.

Távok : 7 km ( 1 kör) 14 km (2 kör) Félmaraton (3 kör) Maraton (6 kör) Félmaraton 3 fős váltóban (3x 7 km)

 

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Szarvas

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

futás2024. február 24. FÖLD ALATTI FUTÁS
futás2024. március 16. VIII. Fuss Neki futófesztivál
futás2024. március 16. Fedrid Császta Trail

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

úszás2024. augusztus 20. V.Trianoni Emléktusa
futás2024. augusztus 20. V.Trianoni Emléktusa