Barion Pixel

Bábolna Bio Sunset Run
2024. június 15. 16:00 (1 napos esemény)

NapÓraPercmp

NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 5.25 km
  • 10.5 km
  • 21.1 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Bábolna Strand- és Termálfürdő
Bábolna Strand- és Termálfürdő

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

TÉGED IS VÁR A BÁBOLNA BIO SUNSET RUN!
Megújult koncepcióval egy csodálatos helyszínre, családbarát környezetbe várunk minden kedves futót június harmadik hétvégéjén, szombat estére Bábolnára! 2024-ben a Maratonman Versenysorozat negyedik állomását ismét Bábolnán rendezzük meg. Idei újdonság, hogy a versenyszámokat az esti órákban naplementében rajtoltatjuk, és a pályán extra hangulatvilágítással készülünk! A résztvevők összesen három táv közül választhatnak, a félmaratoni táv pedig váltóban is teljesíthető. A versenyközpont a város központi részén a Bábolna Strand- és Termálfürdő előtt kerül kiépítésre. A futókör érinti a lovardát és a méltán híres Bábolnai Arborétum és Állatparkot is.

Ha a bomba ár fontos neked, válaszd az ÖKO nevezési csomagot. A prémium rajtcsomagba, mint a a Maratonman Versenysorozat minden versenyén, így itt is MIZUNO eseménypóló kerül. Összes indulónknak a frissítőpontokon teljes BioTechUSA frissítést biztosítunk, így neked csak a tempóra és a versenytársakra kell, hogy koncentrálj! Minden szintidőn belül beérkező futó nyakába egyedi befutóérem kerül. A verseny végén, az Athletes Gardenben meseszép befutóéremmel várunk benneteket! Az estét pedig a Termál fürdőben zárhatod, ahova kedvezményes belépőjegyet biztosítunk számodra!
Honlap: https://futas.maratonman.hu/babolna-run/

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Bábolna

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

futás2024. február 24. FÖLD ALATTI FUTÁS
futás2024. március 16. VIII. Fuss Neki futófesztivál
futás2024. március 16. Fedrid Császta Trail

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

futás2024. március 24. NN CITY RUN
futás2024. április 13. Generali Run Balatonfüred
futás2024. május 2. XVIII. NN Ultrabalaton
futás2024. május 18. Krones Run
futás2024. június 15. Bábolna Bio Sunset Run
futás2024. augusztus 31. Generali Night Run Budapest
triatlon2024. szeptember 7. Balatonman Fűzfő
futás2024. szeptember 14. dm Balaton Run
futás2024. október 19. VI. Burger King Ultrabalaton Trail