Barion Pixel

IX. SZEGEDI JÓTÉKONYSÁGI FÉLMARATON
2024. november 24. 10:00 (1 napos esemény)

NapÓraPercmp

NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 21.1 km
  • 10 km
  • 6 km
  • 5 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Erzsébet Liget
6726 Szeged, Népkert sor

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

A Pulzus Szeged Futóklub Sportegyesület számára nagyon fontosak a jótékonysági futóversenyek a társadalmi felelősségvállalás és a jótékonyság szempontjából. A Szegedi Jótékonysági Félmaraton eseménynek a fontossága nem csak az adományok összegyűjtésében rejlik. A jótékony futóversenyek közösséget teremtenek, és összehozzák az embereket a közös cél érdekében. A résztvevők számos okból lehetnek motiválva a futásra, például az egészségük javítása, az új kihívások elfogadása vagy az adományozás lehetősége miatt. Az ilyen versenyeken való részvétel lehetőséget ad arra, hogy az emberek részt vegyenek egy nagyszerű eseményen, és segítsenek másokon is. Az elmúlt 8 évben rászoruló gyerekeket segítő alapítványokat, programokat támogattunk több, mint 7 millió forint összeggel a futók segítségével.

2015-ben hosszú szünet után elsőként rendeztünk nagyszabású félmaratont Szeged városában. Azóta minden évben (kivéve 2020-ban a koronavírus járvány miatt csak Virtuális formában) november utolsó vasárnapján szervezzük jótékonysági futóversenyünket. Célunk változatlan: a nevezési díjakból és felajánlásokból támogatni a gyakran nehéz helyzetben lévő alapítványokat. Ebben az évben is az SOS Gyermekfalvak Magyarországi Alapítványát támogatjuk.

Együtt FUTUNK, együtt ADUNK a VIII. Szegedi Jótékonysági Félmaraton futóversenyen 2024. november 24-én vasárnap!
Fuss Te is a nehéz sorsú gyerekekért, akik valamilyen súlyos ok miatt nem élhetnek a vér szerinti szüleikkel.
Közösen, a segítségeddel, gyermeknek való gyerekkort teremthetünk nekik is!

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: 6725 Szeged, Indóház tér 2.

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI