Barion Pixel

XXXII. Szüreti Utcai Futóverseny és XIV. Kis Roland Emlékverseny
2024. szeptember 6. 17:00 (1 napos esemény)

NapÓraPercmp

NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 8 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Semmelweis tér
46°25’52.8"N 19°28’29.0"E

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Szüreti Utcai Futóverseny és Kis Roland Emlékverseny, Szüreti Kocogás – az év várva várt sporteseménye! Izgatottan készülhetnek a sport szerelmesei, mert szeptember 6-án a Kiskunhalasi Atlétikai Club újra megrendezi a térség legkedveltebb futóversenyét, a Szüreti Utcai Futóverseny és Kis Roland Emlékversenyt. A versenyt 2024-ben is a már hagyományossá vált és tömegek által kedvelt Szüreti Kocogás nyitja meg, amelyen a szervezők több ezer résztvevőre számítanak, és amelyhez bárki szabadon csatlakozhat. A tömegfutás célja, hogy minden évben felhívja a figyelmet a sport és a testmozgás egészségmegőrző szerepére. A legtöbb résztvevőt delegáló intézményeket természetesen most is értékes ajándékok várják. Kiskunhalas legrangosabb utcai futóversenye ezúttal is izgalmasnak és változatosnak ígérkezik, mivel az elmúlt évek tapasztalatai alapján a hagyományos 8000 méteres verseny mellett ismét elindítunk egy új, 2000 méteres távot is, hogy még több résztvevőnek nyújtsunk lehetőséget a sikerélmény megtapasztalására.

2024-ben is frissített és izgalmas programokkal, valamint időmérési rendszerrel várjuk a futás iránt érdeklődőket!

 

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Kiskunhalas

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

futás2024. február 24. FÖLD ALATTI FUTÁS
futás2024. március 16. VIII. Fuss Neki futófesztivál
futás2024. március 16. Fedrid Császta Trail

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI