Barion Pixel

Kis-Balaton RUN
2024. szeptember 15. 08:00 (1 napos esemény)

NapÓraPercmp

NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 6 km
  • 10 km
  • 21 km
  • 35 km
  • 7 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Karos Korzó
8749 Zalakaros Szőlő u. 16.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

A Kis-Balaton RUN immár 9. alkalommal kerül megrendezésre a híres fürdővárosban, Zalakaroson. A verseny legnépszerűbb távja a Kis-Balaton kerülő 35 km-es táv, mely egyéniben és váltóban is teljesíthető. Ezen kívül 6.10, 21 km tehetik magukat próbára a futók. a gyermekeknek és családoknak pedig ingyenes családi futamokkal kedveskedünk.

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Zalakomár

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

futás2024. február 24. FÖLD ALATTI FUTÁS
futás2024. március 16. VIII. Fuss Neki futófesztivál
futás2024. március 16. Fedrid Császta Trail

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

futás2024. szeptember 15. Kis-Balaton RUN