Barion Pixel

XII. Atomfutás és XI. BrutálATOM
2024. szeptember 14. 08:00 (1 napos esemény)

NapÓraPercmp

NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 7 km
  • 14 km
  • 21 km
  • 31 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

ASE sportcsarnok melletti terület
Gesztenyés utca 2.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

2024-ben XII. alkalommal rajtol el a népszerű közösségi összetartó sportesemény, az Atomfutás. A város nevezetes pontjait befutva és az MVM Paksi Atomerőművet is érintve, igazi különlegesség a futóversenyek sorában az Atomfutás. Az Atomfutás indulási lehetőséget kínál egyéniben és váltóban is egyaránt. BrutálATOM classic a 2024-es évben tele lesz újdonsággal, ha nem hétköznapi futóversenyen szeretnél részt venni, akkor kötelező rajthoz állnod. Bővebb információt a versenykiírásban olvashattok.

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Tolna-Mözs

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

futás2024. február 24. FÖLD ALATTI FUTÁS
futás2024. március 16. VIII. Fuss Neki futófesztivál
futás2024. március 16. Fedrid Császta Trail

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

futás2024. szeptember 14. XII. Atomfutás és XI. BrutálATOM