Barion Pixel

8. ZÚZMARA FÉLMARATON ÉS FUTÓFESZTIVÁL

AZ ESEMÉNY RÖVID BEMUTATÁSA

A Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál idén 8. alkalommal került megrendezésre, ezúttal új helyszínen, az Omszki-tó melletti sportcsarnokban. Félmaratonon, illetve 10 km-es futó távon tudták gyűjteni a pontokat az Ötpróbázók. A havas, fagyos terepet szikrázó napsütésben futhatták a nevezők.

HANGULATJELENTÉS

BSI-s rendezvényekhez megszokottan nagyon sok induló volt a hűvös tél ellenére is. A szuper, sportos hangulatot Péter Attila szpíker biztosította. Jó zene, folyamatos informatív kommunikáció volt kint is a rajt-cél helyszínén, valamint a sportcsarnokban is. Ez utóbbi ideális volt melegedni egy forró tea kíséretében. Számos ajándékot vettek fel az Ötpróbázók, volt több nevező, érdeklődő is. Rengetegen viselték Ötpróbás termékeinket jelenlegi és korábbi ciklusokból is.

LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

Időpont:2024. január 21.

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Budakalászi Sportcsarnok
2011 Budakalász, Omszk park 1. (az Omszki-tó mellett)

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

INDULÓK SZÁMA

  • 2100 fő

TÁVOK, PONTOK

  • 21 km
  • 10 km

AZ ESEMÉNY SZERVEZETTSÉGE

Megszokott profi szervezés, annak ellenére is, hogy a rajt-cél, a kiállítók, a versenyközpont, és a rajtszámfelvétel helyszíne is máshol volt – a helyszíni adottságokhoz való igazodás külön versenyszervezői kihívásnak bizonyult, amelyből a BSI jelesre vizsgázott. A rendezvény előtti tájékoztatók, a sok kitáblázás, a szpíker folyamatos helyszíni kommunikációja együttesen egyértelművé tette a nevezők számára, hogy mit, hol találnak.

ÍGY LÁTTUK MI

Nem kérdés: a Budapest Sportiroda minden alkalommal profi szabadidőport-rendezvényeket szervez. Ritkán tapasztalunk hibát, hiányosságot, ha mégis lenne, akkor azonnal van rá több szervező, aki képes azt rögtön orvosolni, mindezt úgy, hogy az esemény zavartalanul mehessen tovább. Most azonban erre sem volt szükség, flottul zajlott minden.