Barion Pixel

39. TELEKOM VIVICITTÁ ÉS FÉLMARATON

AZ ESEMÉNY RÖVID BEMUTATÁSA

A Telekom Vivicittá idén 39. alkalommal megrendezésre kerülő rendezvény, mely hazánk legnépesebb sporteseménye. A versenyközpontnak szokásosan a Margitsziget adott otthont, innen rajtolhattak el a futók, akik Budapest csodás részein futhattak kisebb-nagyobb távokat. Az egész család számára ideális rendezvény, hiszen egészen kis távtól a félmaratoni távig mindenki találhat számára megfelelőt.

HANGULATJELENTÉS

Szombat reggelre hűvös, esős, borús idő fogadott mindenkit. Ennek ellenére, hamarosan megérkezett a hatalmas tömeg, akiket az időjárás nem riasztott el a sportolástól. Számos kiállító, így az Ötpróba sátra is lelkesen fogadta a sok-sok nevezőt.
Az Ötpróba sátránál folyamatosan voltak a két napban. Rekordszámú ajándékot adtunk át annak ellenére is, hogy nagyon sokan nem tudták már felvenni az ajándékukat, mivel készlethiányosak lettünk. Ők viszonylag jól fogadták, hogy valamilyen módon kompenzálva lesznek.
Volt sok pontprobléma megoldás, számos regisztráció. A baseball sapkás kihívásunk miatt is sokan regisztráltak be. A GeoGo-t is sikerült népszerűsítenünk. Az, hogy 15 pontot össze tudnak gyűjteni vele 1 hónapban, illetve, hogy több sportágban is tudnak pontot szerezni még csábítóbbá tette ezt. A tömegben bármerre néztünk voltak a korábbi és a jelenlegi ciklusunkból is termékek az embereken, illetve többen ezért is odajöttek sátrunkhoz, hogy látják mindenhol termékeinket. A BSI-s rendezvényeken mindig nagy népszerűségnek örvendünk, de most még hatalmasabb tömeget sikerült elérnünk.

LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

Időpont:2024. április 20.

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Margitsziget
Schulek Frigyes sétány

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

INDULÓK SZÁMA

  • 23568 fő

TÁVOK, PONTOK

  • 21 km
  • 15 km
  • 10 km
  • 7 km

AZ ESEMÉNY SZERVEZETTSÉGE

A BSI szervezői nagyon rendezetten, tudatosan felépítve bonyolították le az eseményt.

ÍGY LÁTTUK MI

Hibátlan, hatalmas tömeget megmozgató esemény, mely töretlen népszerűségnek örvend. Profi szervezettség.