Barion Pixel

AZ ESEMÉNY RÖVID BEMUTATÁSA

A RUNaway futóversenyének helyszíne Budapest közkedvelt kirándulóhelye, a Normafa volt, amely a hobbisportolók számára igazi paradicsom a maga rengeteg futó-, kerékpáros és túraútvonalával. Adottságai miatt tökéletes helyszín egy futóverseny megvalósítására is, hiszen sík és dimbes-dombos terep is rendelkezésre áll igény szerint. A Garmin WTF Cold pont ezt az előnyt kihasználva kínál, a szervezők által megfogalmazott „hibrid” versenyzési lehetőséget: a résztvevők választhattak 10 km-es viszonylag sík aszfaltos útvonal, valamint emelkedőkkel teli 12 km-es terepfutás között, és tapasztalataink szerint az igény mindkettőre megvolt.

HANGULATJELENTÉS

A hőmérséklet az esemény napján a 0 fokot sem érte el, ez azonban nem szegte a versenyzők kedvét, szuper hangulat uralkodott a versenyközpontban. Egész napos zene, szurkolónak csapódott kirándulók, profi műsorvezetés jellemezte a napot, amit fokozott az értékes tárgynyereményekért zajló tombolasorsolás is.

LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

Időpont:2024. január 14.

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Normafa 477 Hütte
1121 Budapest, Eötvös út 50.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

INDULÓK SZÁMA

  • 600 fő

TÁVOK, PONTOK

  • 10 km
  • 12 km

AZ ESEMÉNY SZERVEZETTSÉGE

A helyszín tökéletes volt, a hideg időjárásban nagy előny, hogy a szervezők biztosítottak melegedőt, fűtött öltözőket, mosdót, ruhatárat, hiszen ez nem alapvető minden versenyen. A résztvevők visszajelzései alapján a versenyt illetően nem volt ok a panaszra, egyértelmű, végig jelzett útvonalak és bőséges választékú frissítőpont állt rendelkezésre, melyet fokozott a szép befutóérem, az esély a tombolán, és a finom kürtőskalács a célban.

ÍGY LÁTTUK MI

A WFT eseménysorozat csupán néhány évvel ezelőtt indult útnak, azonban mind létszámban, mind pedig szervezettségben hatalmas fejlődésen ment máris keresztül. Ez az Ötpróbázók létszámán is meglátszik, hiszen majdnem 100 ember megfordult sátrunknál, mely egy viszonylag új rendezvény esetében jelentősnek mondható.
Neves szponzorok, minőségi frissítőpont, értékes tombolák, egyedi ajándékok – mind-mind egy színvonalas sportesemény ismérvei. A színvonalnak pedig ára van: ez a futóverseny nem a legolcsóbb nevezési díjúak közül való, azonban aki részt vesz rajta, garantáltan minőségi kiszolgálással, kiváló körülmények között nagyszerű sportélménnyel és egy gyönyörű befutóéremmel gazdagodhat. Az Ötpróba-pontokról már nem is beszélve.