Barion Pixel

VI. Szilveszteri – jótékonysági – futógála
2023. december 30. 08:00 (1 napos esemény)

NapÓraPercmp

NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 5 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Móló sétány
Móló sétány

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Búcsúztasd velünk a 2023-as évet, egy vidám hangulatú jótékonysági versenyen, mindvégig a lehető legközelebb a Balatonhoz. A célban a gyönyörű egyedi befutóérem mellett hagyományosan péksüteménnyel és forró teával várunk mindenkit! A nevezés mellé most akár hosszú ujjú technikai pólót is igényelhetsz kedvező áron!

A  VI. Szilveszteri jótékonysági futógála 5 kilométeres távjának túrázós teljesítéséért is jár az ötpróba pont!

Kattints és nevezz most: https://korido.hu/2023SzF_reg

Jótékonyság: „Lám, jó: jónak lenni…”  Fekete István sorával szeretnék felhívni a figyelmetek a Szilveszteri Futógála jótékonysági kezdeményezésére! Idén két lehetőséggel is készülünk, hogy minél több gyermeken és rászorult családon tudjunk segíteni, és Ti is ki tudjátok választani a számotokra megfelelő formát:

A nevezési felületen kiválaszthatjátok, hogy szeretnétek-e támogatni a balatonlellei Füles Mackó Bölcsödét, illetve a felajánlani kívánt összeg is választható!

Emellett tárgyi gyűjtést is szervezünk, ha van megunt (de jó minőségű) játékod, ruhaneműd (esetleg rég nem használt futóruhád), amit már nem tudsz hova tenni, másnak viszont örömöt okozna, kérünk szépen, hogy hozd el magaddal, és add le a versenyközpontban! Az összegyűjtött tárgyi felajánlásokat a Balatonlellei Közös Család-és Gyermekjóléti Szolgálat segítségével juttatjuk el a rászoruló családoknak!

Segítsünk együtt, hogy jobb hely legyen a világ!

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Balatonlelle

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

túrázás2023. december 30. Téli Strázsa Túra
túrázás2024. január 28. Szigetelő Teljesítménytúra
túrázás2024. február 17. KISS PÉTER EMLÉKTÚRA A MÁTRÁBAN

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI