Barion Pixel

Parlament SUP túra
2022. május 29. 13:00 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen sajnos nem lesz jelen az Ötpróba sátra, így nincs lehetőséged átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 10 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

SUP Budapest
Kossuth Lajos üdülőpart 81.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Nevezési díj: 4000.-Ft/fő (saját eszközzel) 7000.-Ft/fő (az eszköz bérleti díját is tartalmazza)

Egy kellemesen sportos esemény, a világ egyik legszebb városán kereszül. Csatlakozz a túránkhoz, amelynek elején megmutatjuk a SUP alapjait, majd deszkára állva evezünk a Római-parttól egészen a belvárosig, miközben elhaladunk a Hajógyári-sziget, Margitsziget, Parlament és a Vár előtt. Óriási élmény kezdőknek és haladó evezőknek egyaránt. A túra hossza körülbelül 2 óra.

A kiszállás az Erzsébet híd budai hídfőjénél történik. FIGYELEM! A túra kezdő- és végpontja eltérő! A két pont közti utazás egyénileg történik!

Hasznos információ:
Program: Gyors regisztráció, majd SUP bevezető oktatás, evezéstechnika, vízen közlekedés szabályainak ismertetése, majd vízre szállás.
Öltözet: Kényelmes, vízi sportolásra alkalmas ruházatban érdemes vízre szállni, az időjárástól függően, és persze ami még jól jöhet: naptej, baseball sapka. Ha van már ötpróbás pólód, sapkád hozd el bátran és evezz abban, legyünk minél többen Ötpróbás felszerelésben.

A résztvevők számára a szakképzett oktatók mellett természetesen biztosítjuk a szükséges technikai felszerelést is (deszka, lapát, mentőmellény).
A program rossz idő esetén elmarad! Az elmaradás tényét minimum 24 órával az esemény kezdete előtt jelezzük e-mail formájában. Fix esőnap nincs, de természetesen egy új időpontban megrendezésre kerül az esemény, melynek időpontját már a lemondást közlő e-mail tartalmazni fogja.

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Budapest


TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

evezés2023. június 18. Parlament SUP túra
evezés2023. július 2. Parlament SUP túra

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

evezés2023. június 18. Parlament SUP túra
evezés2023. július 2. Parlament SUP túra
evezés2023. július 16. Parlament SUP túra
evezés2023. július 30. Parlament SUP túra
evezés2023. augusztus 13. Parlament SUP túra
evezés2023. augusztus 27. Parlament SUP túra
evezés2023. szeptember 3. Crossing Budapest 2023